E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #11 Beroski dedi: GBWhatsApp kullanmadım, ancak neden yedek alamıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamalarda manuel yedekleme var. O yüzden şuan kullandığımın yedeğini farklı bir moda aktarmak zor
Beroski dedi: GBWhatsApp kullanmadım, ancak neden yedek alamıyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamalarda manuel yedekleme var. O yüzden şuan kullandığımın yedeğini farklı bir moda aktarmak zor
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 15 Mart 2023 #12 ekrkss dedi: Bu uygulamalarda manuel yedekleme var. O yüzden şuan kullandığımın yedeğini farklı bir moda aktarmak zor Genişletmek için tıkla... Peki, normal WhatsApp'a yedek aktarılmıyor mu WhatsApp'ta.
ekrkss dedi: Bu uygulamalarda manuel yedekleme var. O yüzden şuan kullandığımın yedeğini farklı bir moda aktarmak zor Genişletmek için tıkla... Peki, normal WhatsApp'a yedek aktarılmıyor mu WhatsApp'ta.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #13 Beroski dedi: Peki, normal WhatsApp'a yedek aktarılmıyor mu WhatsApp'ta. Genişletmek için tıkla... O da olabilir aslında ama denemedim hiç
Beroski dedi: Peki, normal WhatsApp'a yedek aktarılmıyor mu WhatsApp'ta. Genişletmek için tıkla... O da olabilir aslında ama denemedim hiç
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 15 Mart 2023 #14 ekrkss dedi: O da olabilir aslında ama denemedim hiç Genişletmek için tıkla... Deneyin, eğer ki oluyorsa normal WhatsApp'ta tekrar yedek alın ve başka bir modlu wp kullanın.
ekrkss dedi: O da olabilir aslında ama denemedim hiç Genişletmek için tıkla... Deneyin, eğer ki oluyorsa normal WhatsApp'ta tekrar yedek alın ve başka bir modlu wp kullanın.
pLowstoneK Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #15 ekrkss dedi: O da olabilir aslında ama denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik konusunda ne düşünüyorsun? Bir de indirdiğin site ne acaba güvenirlilik açısından soruyorum yine.
ekrkss dedi: O da olabilir aslında ama denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik konusunda ne düşünüyorsun? Bir de indirdiğin site ne acaba güvenirlilik açısından soruyorum yine.
E ekrkss Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #16 pLowstoneK dedi: Güvenilirlik konusunda ne düşünüyorsun? Bir de indirdiğin site ne acaba güvenirlilik açısından soruyorum yine. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından bir sorun yaşamadım. Öyle takındım yok. Sitede sıkıntı yaşamadım.
pLowstoneK dedi: Güvenilirlik konusunda ne düşünüyorsun? Bir de indirdiğin site ne acaba güvenirlilik açısından soruyorum yine. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından bir sorun yaşamadım. Öyle takındım yok. Sitede sıkıntı yaşamadım.