İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 20 Nisan 2023 #1 Gigabyte Control Center'dan Aorus 3070 Ti'a GIF yüklüyorum fakat aşırı yavaş bir şekilde yüklüyor. Sebebi nedir?
Gigabyte Control Center'dan Aorus 3070 Ti'a GIF yüklüyorum fakat aşırı yavaş bir şekilde yüklüyor. Sebebi nedir?
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 736 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 20 Nisan 2023 #2 İbrahim Arıkan dedi: Gigabyte Control Center'dan Aorus 3070 Ti'a GIF yüklüyorum fakat aşırı yavaş bir şekilde yüklüyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet Upload hızı nedir.
İbrahim Arıkan dedi: Gigabyte Control Center'dan Aorus 3070 Ti'a GIF yüklüyorum fakat aşırı yavaş bir şekilde yüklüyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet Upload hızı nedir.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 21 Nisan 2023 #3 Erdem Oğuz dedi: İnternet Upload hızı nedir. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba? Ekran kartı kontrol yazılımından, kartın lcd paneline bilgisayarımdaki gif dosyasını yüklüyorum
Erdem Oğuz dedi: İnternet Upload hızı nedir. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba? Ekran kartı kontrol yazılımından, kartın lcd paneline bilgisayarımdaki gif dosyasını yüklüyorum