A ALİ_34 Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, gcm yatırımdan forez hesabı oluşturuluyor ama borsa hesabı oluşturamıyorum. Bilen var mı?
Arkadaşlar, gcm yatırımdan forez hesabı oluşturuluyor ama borsa hesabı oluşturamıyorum. Bilen var mı?
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Demo Borsa - Hisse Deneme Hesabı Açmak Sanal Para ile Hisse, Pay Senedi Alın, Satın. Borsa Hesabı Açma Hisse Demo ve Deneme Hesabı Pay işlemlerini ve platformları risk almadan deneyin, 100.000 ₺ sanal para ile gerçek piyasa koşullarında hisse işlemlerinde pratik yapın. www.gcmyatirim.com.tr
Demo Borsa - Hisse Deneme Hesabı Açmak Sanal Para ile Hisse, Pay Senedi Alın, Satın. Borsa Hesabı Açma Hisse Demo ve Deneme Hesabı Pay işlemlerini ve platformları risk almadan deneyin, 100.000 ₺ sanal para ile gerçek piyasa koşullarında hisse işlemlerinde pratik yapın. www.gcmyatirim.com.tr
A ALİ_34 Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 skysurf dedi: Demo Borsa - Hisse Deneme Hesabı Açmak Sanal Para ile Hisse, Pay Senedi Alın, Satın. Borsa Hesabı Açma Hisse Demo ve Deneme Hesabı Pay işlemlerini ve platformları risk almadan deneyin, 100.000 ₺ sanal para ile gerçek piyasa koşullarında hisse işlemlerinde pratik yapın. www.gcmyatirim.com.tr Genişletmek için tıkla... Kanka ama o demo hesap real açamıyorum.
skysurf dedi: Demo Borsa - Hisse Deneme Hesabı Açmak Sanal Para ile Hisse, Pay Senedi Alın, Satın. Borsa Hesabı Açma Hisse Demo ve Deneme Hesabı Pay işlemlerini ve platformları risk almadan deneyin, 100.000 ₺ sanal para ile gerçek piyasa koşullarında hisse işlemlerinde pratik yapın. www.gcmyatirim.com.tr Genişletmek için tıkla... Kanka ama o demo hesap real açamıyorum.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 ALİ_34 dedi: Kanka ama o demo hesap real açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp sorun, bir yerden real hesaba geçiliyordur ama kullanmadığım için bilemiyorum.
ALİ_34 dedi: Kanka ama o demo hesap real açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp sorun, bir yerden real hesaba geçiliyordur ama kullanmadığım için bilemiyorum.