GDDR 3 Ekran Kartı Kötü Bir Tercih mi ?

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce Vatan Bilgisayardan bir laptop aldım. Aslında ben daha düşük bir bütçeyle masaüstü bilgisayar almaya gitmiştim son anda ailemin fikir değiştirmesiyle elimde bu laptopla eve döndüm. Orada pek araştırma fırsatım olmadığı için yetkili bir ağabeyden aldığım bilgilerle bu laptopu seçtim. Eve geldiğimde ufak bir araştırmayla laptopun ekran kartının GDDR 3 olduğunu gördüm. GDDR 5 ve GDDR3 arasındaki farklar nelerdir? Oyun performansında çok büyük kayıp yaratırmı sizden bu konu hakkına bilgi edinmek istedim. Şimdiden teşekkürler.

Öyle aşırı bir fark olmaz ise de gözlemlenebilir bir fark olacaktır.

Bilgisayarınızda sıkıntı yok. Gayet iyi. ddr3 ve ddr 5'i kafaya takmayın.

İntel HD Grafics 4400 kötü bir ekran kartı değil.(Tabi iyi olduğuda söylenemez.)
Ancak Battlefield 4 açabildiğini duymak şaşırtıcı...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşım bilgisayarının içerisinde gtx 850m grafik kartı var vatan'dan baktığım kadarıyla. Oyun oynamak için başlangıç bir kart. Tüm oyunları açacağından emin olabilirsin. Hepsinde ultra ayarlarda oynayamasanda, performans isteyen oyunlarda medium'da oynatacaktır. İnternetteki inceleme videolarını izlersen oyunlardaki fps değerleri hakkında daha net bilgi edinebilirsin.

Mobil versiyonlarda GTX 850 M'in 2 versiyonu var.
1. 4 gb ddr3 gtx850m Bellek miktarı fazla.
2. 2 gb ddr5 gtx850m Bellek teknolojisi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…