GDDR5X vs GDDR5 ve Asus GTX1080 vs 1070

Lâkin ben ileriye dönük olsun istiyorum, şöyle 4 sene sistem değiştirmeden. Emin olun ayarlarıda baya abartacağım (Advanced + ful msaa gibi )
4 sene sistem değiştirmeden derseniz, 1070 olabilir. Monitör 1080p olacaksa kaçınılmaz bir darboğaz olabilir, ama 4 yıl içinde oyunlar ne kadar ağır grafiklere sahip olur bilemiyorum.

Onun için çitayı "1080" e çevirdim.

ASUS'ta OC ve ROG sürümleri tercih edin. Daha kaliteli yongalar ile daha yüksek performans ve dayanıklılık sunuyorlar.

İfadeler: Unk
ASUS'ta OC ve ROG sürümleri tercih edin. Daha kaliteli yongalar ile daha yüksek performans ve dayanıklılık sunuyorlar.

Evet "O8G" versionu saat olarak daha hızlı ama o saat aralığında dayanıklılığıda "8G veya A8G" ile aynımı olur o bilinmez , ama OC versionlarda daha kaliteli bileşenler kullanılıyor demişsiniz, ozaman o saat hızlarında "8G, A8G" ye göre daha dayanıklı olması gerekiyor.

1080p için kullanılacak ise en az İ7 6700 alın.

"i7 6700" suan sistemimde mevcut.

Konu hakkında başka bilgisi olan ?

Ben asus ve msı ın gtx 970 modellerini kullandım asus çelik kasa kullanırken msı plastik kullanmış şu an msı var fakat asus daha iyidi fakat 2 markada pişman etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…