temucina2523 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba. Laptopumu sifirlamam gereken bir konu oldu bende sifirladim, laptopum F klavye ama display Manager'da giris yaparken us klavye kullaniyor. Sifremi girerken zorlaniyorum ve degistirmeyide bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Merhaba. Laptopumu sifirlamam gereken bir konu oldu bende sifirladim, laptopum F klavye ama display Manager'da giris yaparken us klavye kullaniyor. Sifremi girerken zorlaniyorum ve degistirmeyide bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mı?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.756 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #2 AUR (en) - gdm-settings aur.archlinux.org Bu paketi kurup GDM ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
temucina2523 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 The Shorekeeper dedi: AUR (en) - gdm-settings aur.archlinux.org Bu paketi kurup gdm ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba programi kurdum fakat klavye duzeni ile ilgili bir şey goremedim.
The Shorekeeper dedi: AUR (en) - gdm-settings aur.archlinux.org Bu paketi kurup gdm ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba programi kurdum fakat klavye duzeni ile ilgili bir şey goremedim.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.756 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #4 /etc/vconsole.conf dosyasını root yetkileriyle bir yazı düzenleme aracını kullanarak açın ve KEYMAP= değerini şu şekilde düzenleyin: Bash:Panoya kopyala KEYMAP=trq Kaydedin ve GDM servisini yeniden başlatın. Oh noes! wiki.archlinux.org
/etc/vconsole.conf dosyasını root yetkileriyle bir yazı düzenleme aracını kullanarak açın ve KEYMAP= değerini şu şekilde düzenleyin: Bash:Panoya kopyala KEYMAP=trq Kaydedin ve GDM servisini yeniden başlatın. Oh noes! wiki.archlinux.org
temucina2523 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 The Shorekeeper dedi: /etc/vconsole.conf dosyasını root yetkileriyle bir yazı düzenleme aracını kullanarak açın ve KEYMAP= değerini şu şekilde düzenleyin: Bash:Panoya kopyala KEYMAP=trq Eki Görüntüle 2389693 Kaydedin ve gdm servisini yeniden başlatın. Oh noes! wiki.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Merhaba config dosyasinda zaten trf ama anlamadigim sekilde laptop yeniden baslatildiginda gdm display Manager'im us keyboard layout u kullaniyor.
The Shorekeeper dedi: /etc/vconsole.conf dosyasını root yetkileriyle bir yazı düzenleme aracını kullanarak açın ve KEYMAP= değerini şu şekilde düzenleyin: Bash:Panoya kopyala KEYMAP=trq Eki Görüntüle 2389693 Kaydedin ve gdm servisini yeniden başlatın. Oh noes! wiki.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Merhaba config dosyasinda zaten trf ama anlamadigim sekilde laptop yeniden baslatildiginda gdm display Manager'im us keyboard layout u kullaniyor.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.756 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #6 Bash:Panoya kopyala localectl --no-convert set-x11-keymap trf Şu komutu deneyebilir misiniz?
temucina2523 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #7 The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala localectl --no-convert set-x11-keymap trf Şu komutu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... temucina@hparch ~]$ localectl --no-convert set-x11-keymap trf Failed to set keymap: Specified keymap cannot be compiled, refusing as invalid. Böyle bir hata alıyorum.
The Shorekeeper dedi: Bash:Panoya kopyala localectl --no-convert set-x11-keymap trf Şu komutu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... temucina@hparch ~]$ localectl --no-convert set-x11-keymap trf Failed to set keymap: Specified keymap cannot be compiled, refusing as invalid. Böyle bir hata alıyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.756 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2025 #8 Bash:Panoya kopyala localectl --no-convert set-x11-keymap tr f Şunu deneyebilir misiniz?