GE 60 Warface RAM'de yeterli alan yok

Mithril_Ithilien

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kanada
Daha fazla  
Meslek
Elekrik Elektronik Mühendisi
Merhaba Sevgili Technopat ailesi,
MSI GE 60 dizüstü bilgisayarımda Windows 8.1 Pro yüklü.
Warface adında online bir oyun yükledim. Oyunu oynamaya başladıktan kısa bir süre sonra RAM' de yeterli alan kalmadı, windowsun bu programı kapatması gerekiyor diye bir uyarı çıkıyor. Oyunu kapatmadan görev yöneticisinden kontrol ediyorum. 2.9 GB kullnılıyor, ki toplam yer 7.9 GB var.
Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Kesinlikle anormel bir sorun var. Piyasada şuan böyle bir oyun yok olmazda. Sisteminizde veya işletim sisteminizde bir sorun olabilir.

Kesinlikle anormel bir sorun var. Piyasada şuan böyle bir oyun yok olmazda. Sisteminizde veya işletim sisteminizde bir sorun olabilir.
Daha öncede belirtmiştim.
Ben Notebook'u alalı yaklaşık 4 ay oldu Nfs Underground 2 Fifa 07 gibi eski oyunlarda RAM Azaldı uyarısı veriyor.
Battlefield 3-4'de de bu hatayı aldım. Windows 7'de böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha öncede belirtmiştim.
Ben Notebook'u alalı yaklaşık 4 ay oldu Nfs Underground 2 Fifa 07 gibi eski oyunlarda RAM Azaldı uyarısı veriyor.
Battlefield 3-4'de de bu hatayı aldım. Windows 7'de böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
O zaman kurduğunuz win 8.1 de sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arasıra bendede aynı sorun meydana geliyor oyunları 1366x768 olarak ayarlıyorum. Birde ethernet kartı sürücüsünü güncellemiştim. Şu anlık bir problem yok gibi ama bu hatayı çoğu kişi almaya başladı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı