GE60 0ND BIOS güncelleme (Secure boot olmayanlar)

Fan halen çalışıyor, ayrıca uefi de açılmadı. Legacy olarak açtım, ondan mı kaynaklanıyor ?
Diğer açtığınız konudan takip edin bura ile ilgili bir durumunuz yok. Siz videoda ne yapman gerektiğin anlatılıyor. Yazılı olarakta ne yapman gerektiğini yazdım.

Benim bilgisayarım MSİ GE60 ONC- 038XTR. Bios veya firmware güncellemesi yapamıyorum. Zaten Bios'umda hiçbir ayar internette anlatıldığı gibi değil. Sorun nerede anlamadım. Biosumun resimleri bunlar. Daha küçük resim atamadım kusura bakmayın. Resim yüklemeyi pek beceremiyorum.

Murat kardeş sistemim windows 8,1 64 bit (update 1 de kurulu) İnternette bios ve firmware dosyası windows 8 için var. Windows 8.1 için yok anlayacağın bilgisayarı bozmayalım.
İlk başta dediğin gibi yaptım ama "bios'a girin boot menüsünden usb belleğinizi seçin" dediğin yere geldiğimde usb belleğimi seçemiyorum nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Mustafa, onun için sondan 3. resimde yani boot sekmesindeki boot option #1 Sandisk olarak ayarlaman lazım.
Eğer usb beleğin sandisk ultra ise dediğimi yap, değilse orada senin belleğini seçip save change and reset tıklayıp yes tıklayacaksın.

Değiğin gibi yaptım oldu. Bir an bilgisayar gümledi zannettim Bios güncellenince bios ekranında kaldı. Uefi modunu legacy yapınca biostan kurtuldum, bilgisayar normal başladı Sağol kardeş inşallah bir aksilik çıkmaz. Teşekkür ederim. Ben bile bios'u güncellemeyi başardıysam herkes yapar

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat bey ben freedos ile gelen bios sürümü 10F olan, Msi ge60 laptobuma 3-4 gün önce Windows 8 Firmware kurdum gayet stabil çalışmakta. Hatta laptop fan sorunu çözülmüş durumda, bios güncellemesi de yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım karar veremedim. Önce sizin gösterdiğiniz Windows 7 Firmware kurup sonra Windows 7 bios dosyasından mı güncellemeliyim? Not: İşletim sistemim Windows 8.1, teşekkürler.

Başka yardım edebilecek bilgili arkadaş yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…