GE60 ve GE70 arasında seçim

Benim steam işim biraz sakat oldu. Ben paybyme kart almıştım, o da zaten hikaye oldu. Eğer ağustos a kadar gelmezise paybyme desteği arakadaş aracılığı ile borderlands 2, season pass ve tinytina ek paketlerini alıcam he birde unepic'i alıcam. Kartta zaten 50tl var eğer steam e açık olsaydı (ki açık olmadığını zaten biliyordum ama hiçbir sitede kullanamadığımı bilmiyordum) daha para yüklicektim, ancak şuanda zaten 30 tane falan oyunum var o yüzdende oynicak birşeyler bulabiliriz ^^. Bilgisayar konusunda ise yarın ge70'e ekstra olarak gtx765m ekran kartı vede 128gb ssd'si olan bir tane alıcam, hemen link'ide vereyim : MSI - MSI GE70 2OE-049XTR Core i7-4700MQ 8GB 128GB SSD 750GB GTX765M 2GB 17.3" Full HD FreeDos - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Eğer daha iyi bir önerin varsa "dur bu ge70 hem pahalı hemde daha iyisi var" gibi (zaten bilgisayar 3000tl iken aniden 3450 olduğunu söylemem biraz sinirini bozdu, zor ikna ettim -neden 3000tl lik modeli almadığımızı bir türlü anlayamadı...- ) beklerim (ki sanırım bu en iyi fiyat) ve evet, dediğin gibi windows7 kurucam sahte. Bazı sorularımda olucak ama ben sana mesaj olarak steam'den atayım(ilk önce steam'i forumdan mesaj atıcam tabii).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…