Aytuğ
Megapat
Daha fazla
Gta 5 yükleme ekranında karakterler geçerken ve bazen haritayı açtığımda ekranda hareketlerin izi kalıyor kısa bir süreliğine, mesela mouse'u hareket ettirdiğim zaman ekranda arka arkaya sıralı şekilde hareket ediyor. Her zaman olmuyor ama 5 seferin 2'sinde falan oluyordur haritadaki durum. Açarken tam ekranda iken bu iz olayını yapıyor, alt+enter yapıp borderless yapınca sorunsuz bir şekilde gözüküyor. Oyun içinde bu problemi yaratmıyor. Witcher 3 oynarken de sadece harita ve envanterde yapıyor. Az önce de overwatch oynarken widowmaker ile sniper moduna geçmek için sağ tuşa basınca yaptığına denk geldim. Battlefield 4, LOL ve Dishonored oynarken bu sorunlar ile karşılaşmadım. Acaba bu sorun neyden kaynaklıdır? Bilgisayarı alalı daha 2 hafta bile olmadı, servise göndermeli miyim?
Bilgisayarım Ge62 6qf-096xtr 6700hq ve 970m.
Az önce videoya aldım buraya atmak için ve şunları da ekleyim, xsplit gamecaster programı da oyunu açarken o şekilde yanıp söner şekilde noktalar halinde karıncalanıyor ve bu olay videoda gözükmüyor. Videoyu izliyorum ve sorun yok videoda. Ekran kartından olsaydı tahminimce videoya da yansırdı o yüzden panelden olabilir diye düşünüyorum. Ama çok bilgim yok o yüzden emin değilim sizce napmalıyım?
Edit: Telefondan videoya aldım, sorun burda arkadaşlar. Buna yukarda bahsettiğim yerlerde de rastladım. Bir de http://i.imgur.com/AALWE18.jpg resmindeki gibi bazı yerlerde mouse bu şekilde oluyor. Düşük görüntü kalitesindeki oyunlarda böyle bir sorun yok. Aa, vsync gibi özellikleri kapatıp çözünürlüğü düşürmeyi de denedim ama gene aynı sorun devam ediyor.
Bilgisayarım Ge62 6qf-096xtr 6700hq ve 970m.
Az önce videoya aldım buraya atmak için ve şunları da ekleyim, xsplit gamecaster programı da oyunu açarken o şekilde yanıp söner şekilde noktalar halinde karıncalanıyor ve bu olay videoda gözükmüyor. Videoyu izliyorum ve sorun yok videoda. Ekran kartından olsaydı tahminimce videoya da yansırdı o yüzden panelden olabilir diye düşünüyorum. Ama çok bilgim yok o yüzden emin değilim sizce napmalıyım?
Edit: Telefondan videoya aldım, sorun burda arkadaşlar. Buna yukarda bahsettiğim yerlerde de rastladım. Bir de http://i.imgur.com/AALWE18.jpg resmindeki gibi bazı yerlerde mouse bu şekilde oluyor. Düşük görüntü kalitesindeki oyunlarda böyle bir sorun yok. Aa, vsync gibi özellikleri kapatıp çözünürlüğü düşürmeyi de denedim ama gene aynı sorun devam ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: