GE66 iade edilince farklı bir bilgisayar mı yoksa aynısı mı alınmalı?

Yok hocam istemez anakarta gömülü oluyor lisans anahtarı.

Peki hocam formattan sonra hangi sürücüleri güncellemem gerekiyor.
Aldığım mavi ekran hatasının minidumpunu paylaştığımda Intel UHD Graphics driverinde sorun var demişlerdi.
Ayrıca format attığımda MSI'nin uygulamaları da gidecek değil mi?
Çok teşekkürler şimdiden cevabınız için.

GE66 Raider o bütçelerin jack grealish'idir hocam. O bütçeye daha karizmatiğini de daha kalitelisini de bulmak zor.

Anladım hocam bakayım formatla düzelir umarım.

Hocam modelinizin tam kodu nedir? BIOS güncellemesi varsa onu da yapmak lazım BIOS'dan da olabiliyor şimdi Intel deyince siz aklıma geldi.

Hocam modelinizin tam kodu nedir? BIOS güncellemesi varsa onu da yapmak lazım BIOS'dan da olabiliyor şimdi Intel deyince siz aklıma geldi.

MSI GE66 Raider 11UG-262TR bunu mu sordunuz hocam.
Hocam baktım BIOS Update'si 3 Mayıs'ta yapılmış 6 Ağustos'ta yeni bir tanesi çıkmış onu yapsam formata gerek kalır mı?

MSI GE66 Raider 11UG-262TR bunu mu sordunuz hocam.
Hocam baktım BIOS Update'si 3 Mayıs'ta yapılmış 6 Ağustos'ta yeni bir tanesi çıkmış onu yapsam formata gerek kalır mı?
Yapmanızda fayda var hocam. Önce yeni BIOS'u yükleyin eğer düzelmezse bu sefer format atarız.

Yapmanızda fayda var hocam. Önce yeni BIOS'u yükleyin eğer düzelmezse bu sefer format atarız.

Hocam Intel driverini ve BIOS'u güncelledim şu anlık bir sıkıntı yok gibi çok teşekkür ederim yardımınız için
Bunlar da olmazsa format atacağım mecbur.

Hocam Intel driverini ve BIOS'u güncelledim şu anlık bir sıkıntı yok gibi çok teşekkür ederim yardımınız için
Bunlar da olmazsa format atacağım mecbur.
Sevindim hocam güzel makine ge66 güle güle kullanırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…