V VacthosR1P Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2017 #1 2 adet stres çarkı almıştım fakat ürün geri gönderildi yazıyor. Sanırım yapabileceğim bir şey yok. Neden geri gönderdiler anlamadım. Bunun hakkında dispute açmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2017
2 adet stres çarkı almıştım fakat ürün geri gönderildi yazıyor. Sanırım yapabileceğim bir şey yok. Neden geri gönderdiler anlamadım. Bunun hakkında dispute açmalı mıyım?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2017 #2 Bende böyle bir durum olduğunda PTT adresimi bulamamıştı. Bu yüzden geri göndermişlerdi. Bende ticket attım ve iade istemiştim. Paramı geri alabildim. Adresinizi kontrol edin.
Bende böyle bir durum olduğunda PTT adresimi bulamamıştı. Bu yüzden geri göndermişlerdi. Bende ticket attım ve iade istemiştim. Paramı geri alabildim. Adresinizi kontrol edin.
V VacthosR1P Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2017 #3 Adresim gayet doğru aynı adres ile çok kez şey aldım. Ticketimi açtım birkaç saat öncesinde hala işlenme döneminde.
Adresim gayet doğru aynı adres ile çok kez şey aldım. Ticketimi açtım birkaç saat öncesinde hala işlenme döneminde.
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2017 #4 VacthosR1P dedi: Adresim gayet doğru aynı adres ile çok kez şey aldım. Ticketimi açtım birkaç saat öncesinde hala işlenme döneminde. Genişletmek için tıkla... Paranızı aldınız mı bari ?
VacthosR1P dedi: Adresim gayet doğru aynı adres ile çok kez şey aldım. Ticketimi açtım birkaç saat öncesinde hala işlenme döneminde. Genişletmek için tıkla... Paranızı aldınız mı bari ?