Gearbest'den Asl marka ASL GTX1030 D5 Graphics Card-$95.93 and Online Shopping | GearBest.com Mobile bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Youtube de fansız modelinin incelemesini izlemiştim. Ama bir de size sormak istedim. Türkiye de GT 1030 modeller 450 TL civarlarında bu sitede ise 390 TL ve sitede birikmiş puanları kullanarak 275 TL gibi uygun bir fiyata geliyor. Asl markasını pek bilmiyor. Alsam sıkıntı yaşar mıyım?
Pek bilinmeyen bir marka. Nvidia'nın sitesinde çalışılan firmalardan biri olarak adı var ama başka yerlerde hakkında pek bir şey yok. Bunun yerine yurt içi ikinci el ve garantili bir ürün almayı tercih ederim.
Pek bilinmeyen bir marka. Nvidia'nın sitesinde çalışılan firmalardan biri olarak adı var ama başka yerlerde hakkında pek bir şey yok. Bunun yerine yurt içi ikinci el ve garantili bir ürün almayı tercih ederim.
Evet, yazdıktan sonra ben de girip piyasaya bir baktım insanlar 300 TL'ye aldıkları GT 1030'ları 350 TL'den satılığa koymuşlar hep. Yine de aceleniz yoksa indirim falan kovalayıp yurt içinden 300 TL bandında bulabilirsiniz bu kartları.