Gearbest'ten Mouse Almak

Mücahit beyazat

Hectopat
Arkadaşlar Gearbest'ten Razer Deathadder almak istiyorum fakat satıcı Elite veya Choroma gibi bilgi vermemiş.Bu yüzden şüpheliyim ve 1800 DPI olarak gösteriyor çoğu üründe 6400 DPI yazılmış. Siz hangisini tavsiye edersiniz ya da 150 TL civarında önerdiğiniz başka mouse var mıdır? Şu anda G300S kullanıyorum elime küçük geldiği için değiştirmek istiyorum. https://tr.gearbest.com/mouse/pp_14...lqU9NgfAhKqB8GhWHqzV6TC5Um8lOuZBoCkUMQAvD_BwE US $30.21 47% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
1800 DPI ise ilk çıkarılan modeldir. O fiyatta yine en iyi seçimlerden biri olur bence. G102’ye de bakabilirsiniz. Ama eliniz büyükse hiç bulaşmayın. O Deathadder modeli iyidir.

1800 DPI ise ilk çıkarılan modeldir. O fiyatta yine en iyi seçimlerden biri olur bence. G102’ye de bakabilirsiniz. Ama eliniz büyükse hiç bulaşmayın. O Deathadder modeli iyidir.
20 TL farkla 6400 DPI var bu Aliexpress'de bu modeli Chroma mı yoksa Elite mi ?
Yurt içinden bütçeni aşmadan Corsair Harpoon satın alabilirsin.
Corsair hem bütçeyi aşıyor hem de Razer istiyorum.Şu an kullandığım fare Logitech pek memnun kalmadım ama sebebi ürünün kendisi de olabilir. Bir de Deathadder çok rahat gibi görünüyor gerek büyüklüğü olsun şekli falan çok hoşuma gitti.

Ne tür oyunlar oynadiginizi bilmiyorum ancak, sirf razer diye 1800 dpi bir fareye o meblayi vermek bence yanlis olur. Markaya degilde verdiginiz paraya en rahat ve en performansli fareye verin bence paranizi. Türkiye fiyatlarindan emin degilim ama logitech g203 modelini inceleyebilirsiniz.

Ne tür oyunlar oynadiginizi bilmiyorum ancak, sirf razer diye 1800 dpi bir fareye o meblayi vermek bence yanlis olur. Markaya degilde verdiginiz paraya en rahat ve en performansli fareye verin bence paranizi. Türkiye fiyatlarindan emin degilim ama logitech g203 modelini inceleyebilirsiniz.
Aliexpress veya Gearbest üzerinden alacağım yani 150 TL civarına geliyor ve rahatlığını bildiğimden dolayı almak istiyorum çünkü benim için asıl şey rahatlık ve 6400 Dpi modeli de olabilir. CS:GO Fortnite ve ara sıra LoL oynuyorum. Genelde DPI ayarım 800-100 arası kullanıyorum Elite'nin bana faydası veya farkı ne olabilir sensörleri değişiyor mu o modellerde?
Deathadder Essenital'ın farkı nedir söyler misiniz ?

Son düzenleme:
Harpoon bütçeni aşmıyor ki, ilk mesajı yazdığımda 149 Liraydı, şu an 119 Lira.

Adı Razer diye taş devrinden kalma eski nesil farelere yönelmek yerine forumda kullananların memnun kaldığı ve benim de severek kullandığım Harpoon'u satın almak çok daha mantıklı.

Harpoon bütçeni aşmıyor ki, ilk mesajı yazdığımda 149 Liraydı, şu an 119 Lira.

Adı Razer diye taş devrinden kalma eski nesil farelere yönelmek yerine forumda kullananların memnun kaldığı ve benim de severek kullandığım Harpoon'u satın almak çok daha mantıklı.
Mouse ne kadar büyük peki? Elime oturur mu? Ellerim çok büyük.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı