Gearbest'ten Razer Deathadder alınır mı?

rikky

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, bütçeden dolayı bu fareyi almayı düşünüyorum fakat 1-2 sorum olacak.

1) Farenin normal Razer Deathradderdan macro tuş ve RGB dışında boyutlarında bir fark var mı ?
2) Gearbest sitesinden alacağım ürün orijinal Razer ürünü olarak gelir mi?

Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Razer RZ01 - 0085 DeathAdder Ergonomik Oyun Faresi - SIYAH

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güvenmeyin. Türkiye'den araştırın. Ayrıca mouse bence pek kaliteli değil üstüne biraz daha koyup güzel bir şey alın.

Ürün sahte değil aslında farkettiyseniz ilk üretim modellerinden biridir 1800 DPİ' ye sahip eski fare ve sensörü var.
Deathadder Elite 315 lira sitede. Zaten site kendi sattığı için replika olmaz muhtemelen. Ama bana kalırsa değmez eski fare ve DPİ düşük.

Razer Deathadder'i bırakın Chroması bile alınmaz. Razer Deathadder Chroma kullanıyordum, çift tıklama sorunları falan olunca zaten alalı 3 sene falan olmuştu ben de Aliexpressden SteelSeries Sensei Raw aldım. Razer'a göre çok güzel bir sensörü var ve 4 tane Macro tuşu var 2 sağda 2 solda olmak üzere Aliexpressden bu fareyi alabilirsiniz 200 liraya falan var.
SteelSeries Sensei Raw

Arkadaşlar şöyle diyim benim için sensörden daha çok el rahatlığı önemli şuan kullandığım rampage shine (razer mambaya benzeyen) modeli elimi çok ağrıtıyor ve kablosu çok ağır olduğu için rahat hareket edemiyorum. Bugün steelseries rival 310 deneme şansım oldu ve elime tam oturdu fakat fiyatlar malum.. önerdiğiniz modelleride denedim elime biraz ufak oldu. Bu ayarda önerebilecek başka modeller varmidir yoksa biraz daha bekleyip rival 310 mu almaliyim ? Son olarak rival 310 iyi bir mouse mudur ?

Ben Deathadder Chroma satıyorum 9 ay önce arkadaşım yurtdışından getirdi kutusu filan herşeyi tam hiçbir sorunu yok kablosuz mouse'e geçmek istediğim için satıyorum fiyat 200 TL istersen.

Arkadaşlar öncelikle selamlar, bütçemi arttırıp steelseries sensei 310 aldım. Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…