5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 24 Kasım 2022 #1 Bu seriyi hiç oynamadığımdan başlamak istiyorum ama diğer oyunları grafiksel olarak pek tatmin edici değil, kısaca 4. oyunun çeviri bile olsa yaması var mıdır acaba?
Bu seriyi hiç oynamadığımdan başlamak istiyorum ama diğer oyunları grafiksel olarak pek tatmin edici değil, kısaca 4. oyunun çeviri bile olsa yaması var mıdır acaba?
mersedes Decapat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #2 Bende merak ettim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 24 Kasım 2022 #3 Diğer oyunları oynamadan 4'ten başlarsan karekterlerin arasında ki dialogları anlayamazsın.
orcunozden17 Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2022 #4 Oyunu Microsoft Store'den aldıysan o oyunlara modlama yapılmıyor.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 24 Kasım 2022 #5 orcunozden17 dedi: Oyunu Microsoft Store'den aldıysan o oyunlara modlama yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Daha almadım ama başka alacak yer yok gibi gözüküyor tr yama olmuyorsa zaten oynamam teşekkürler herkese. Atamyolundayız dedi: Diğer oyunları oynamadan 4'ten başlarsan karekterlerin arasında ki dialogları anlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Eski oyunları gerçekten patates gibi netten hikayesini okusam kısa kısa sonra 5'den başlasam problem olurmu çok hocam sizce.
orcunozden17 dedi: Oyunu Microsoft Store'den aldıysan o oyunlara modlama yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Daha almadım ama başka alacak yer yok gibi gözüküyor tr yama olmuyorsa zaten oynamam teşekkürler herkese. Atamyolundayız dedi: Diğer oyunları oynamadan 4'ten başlarsan karekterlerin arasında ki dialogları anlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Eski oyunları gerçekten patates gibi netten hikayesini okusam kısa kısa sonra 5'den başlasam problem olurmu çok hocam sizce.