5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 28 Eylül 2023 #11 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Quantum Break, mide bulanması? Derken Genişletmek için tıkla... Oyunun konsol portu blur içinde yüzüyor benim bir tane arkadaşta konsoldan oynuyordu çocuğun içi geçti hiç sormayın .
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Quantum Break, mide bulanması? Derken Genişletmek için tıkla... Oyunun konsol portu blur içinde yüzüyor benim bir tane arkadaşta konsoldan oynuyordu çocuğun içi geçti hiç sormayın .
massiveRAIN Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 bende almayı düşünüyordum konuyu görünce aldım hep yorumlar olumlu , year edition farkı nedir oynayan varmı ?
bende almayı düşünüyordum konuyu görünce aldım hep yorumlar olumlu , year edition farkı nedir oynayan varmı ?
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 massiveRAIN dedi: Bende almayı düşünüyordum konuyu görünce aldım hep yorumlar olumlu, year Edition farkı nedir oynayan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam oynadım çok kötü 100 TL'ye bile alınmaz onu alacağıma giderim indirimdeyken 2 tane AC oyunu alırım
massiveRAIN dedi: Bende almayı düşünüyordum konuyu görünce aldım hep yorumlar olumlu, year Edition farkı nedir oynayan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam oynadım çok kötü 100 TL'ye bile alınmaz onu alacağıma giderim indirimdeyken 2 tane AC oyunu alırım