Gears 5 Ani FPS Düşüşleri

Bioflor

Centipat
Oyun gayet akıcı fakat bazı yerlerde birden 10-20 FPS'lere düşüyor tabii bu anlık oluyor geri düzeliyor ara sahnelerde keza öyle. BIOS güncel Ekran kartı güncel oyunu Xbox Game Pass PC'den indirdim. Ayarları Low'da yapsam aynı.

Sıcaklık: 65-70'lerde seyrediyor
Ekran Kartı: MSI Radeon RX 590 Armor 8 GB OC
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Anakart: ASUS EX-A320M-Gaming
RAM: Cruical 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemci ile aynı sorun bende de var. İşlemci anlık yüzde 100 oluyor ve drop oluyor. Özellikle ara sahnelerde ciddi droplar oluyor. Normal oyunda nadiren oluyor. Bende çok da sorun yaratmıyor o yüzden böyle oynuyorum.

Cevabınız için teşekkürler. İşlemci kullanımına bakmamıştım. Ama sıkıntının işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum. HDD doluluğundan kaynaklanan bi sıkıntı olabilirmi yada ram yetersiziliği ama oyunun sistem gereksinimlerinin karşıladığını düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkürler. İşlemci kullanımına bakmamıştım. Ama sıkıntının işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum. HDD doluluğundan kaynaklanan bi sıkıntı olabilirmi yada ram yetersiziliği ama oyunun sistem gereksinimlerinin karşıladığını düşünüyorum.
Bende 16GB RAM var bence sorun o değildir. HDD dolayı olabilir kesin bir şey diyemem.

Sistemi toplayalı 2 hafta felan oldu. Yeni bir hard disk almadım eski bilgisayarımdaki hard diski kullanmaktayım. Ekran kartında bir sorun olsa diğer oyunlarda'da aynı sorun olurdu. Sizde oyun ssd'de kurulumu.
Birde oyundayken gpu kullanımı sıfıra düşüyor
24FB4E0A-62AA-482A-AEF9-DF0C03A292B0.jpeg
C76B0271-AD6B-4937-80ED-19F9424E59E5.jpeg

Yardım edecek kimse yokmu
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Konuyu hortlatmış olucam ama hiçbir çözüm bulunamamış. Aynı sorun bende de mevcut konu da açtım üstelik. Bende ki sorun da aynı. Diğer oyunlarda hiçbir şey yokken bu oyunda böyle bir sorun mevcut. Herhangi bir çözümde bulamadım daha. Oyunu kaldırıp tekrar yüklüyorum bakalım. Bu arada sen bir çözüm buldun mu bu konuyla alakalı. @Bioflor

Aynı sistem de aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle Şu çöl bölümünde acayip FPS düşmesi oluyor.
Ve ara sahneler çok kalitesiz duruyor bende. Ama ara sahnelerde fps sorunu yok bende.
Sistemi toplayalı 2 hafta felan oldu. Yeni bir hard disk almadım eski bilgisayarımdaki hard diski kullanmaktayım. Ekran kartında bir sorun olsa diğer oyunlarda'da aynı sorun olurdu. Sizde oyun ssd'de kurulumu.
Birde oyundayken gpu kullanımı sıfıra düşüyorEki Görüntüle 473688Eki Görüntüle 473689
Yardım edecek kimse yokmu
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı