edipadıvar Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Gears 5'te mini haritalarda sadece botlarla oynamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapacağımı izah eder misiniz, bulamadım menusunde.
Gears 5'te mini haritalarda sadece botlarla oynamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapacağımı izah eder misiniz, bulamadım menusunde.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 29 Haziran 2021 #2 edipadıvar dedi: Gears 5'te mini haritalarda sadece botlarla oynamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapacağımı izah eder misiniz, bulamadım menusunde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
edipadıvar dedi: Gears 5'te mini haritalarda sadece botlarla oynamak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapacağımı izah eder misiniz, bulamadım menusunde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS edipadıvar Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bendeki menü böyle değil, eski bir video bu. Güncelleme alıp değişti mi acaba? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bendeki menü böyle değil, eski bir video bu. Güncelleme alıp değişti mi acaba?
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 29 Haziran 2021 #4 edipadıvar dedi: Bendeki menü böyle değil, eski bir video bu. Güncelleme alıp değişti mi acaba? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm tek bildiğim yol bu oyunu en son 2019'da oynamıştım. Artı 0 Eksi
edipadıvar dedi: Bendeki menü böyle değil, eski bir video bu. Güncelleme alıp değişti mi acaba? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm tek bildiğim yol bu oyunu en son 2019'da oynamıştım.