Çözüldü Gears 5 oynadıktan sonra Xbox series S ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

milankovic

Decapat
Daha fazla  
Gears 5 oynadıktan 4 saat sonra bile siyah fan sıcakti ve konsolun altı sıcaktı. Konsolu koydugum yer cam onun da bir sıkıntısı olur mu?

Çözüm
Konsol 3-4 gunluk zaten hep oyle kapatiyordum gecen yatmadan once tam kapadim duzeldi yardim etmeye calisan herkese teşekkürler.
3 ay kadar kullandım benim de siyah kısımda ısınma oluyordu ama başka biyerine dokununca soğuk oluyordu eğer öyleyse bir sıkıntı yoktur.

Gears 5 oynadıktan 4 saat sonra bile siyah fan sıcakti ve konsolun altı sıcaktı. Konsolu koydugum yer cam onun da bir sıkıntısı olur mu?

Konsolun siyah kısmı sıcaksa bu normaldir olması gereken bu. Diğer taraflarında da ısınma olabilir zira elektronik olupta ısınmayan bir şey yok. Konsol çok küçük ve güçlü bu ısıyı çoğunlukla siyah taraftan veriyor delikli kısımlardan da hava alıyor. Konsolu hava alacağı şekilde yerleştirmek çok önemli. Dikey olarak da kullanabilirsiniz.

Konsol 3-4 gunluk zaten hep oyle kapatiyordum gecen yatmadan once tam kapadim duzeldi yardim etmeye calisan herkese teşekkürler.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı