EmirhanKLL Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 57 4 Kasım 2019 #1 Malum haftaya okul tatili var 1 hafta sürecek bir tatil elimde Gears 5 oyunu var bu oyunu benimle birlikte CO-OP oynayacak bir arkadaş var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2019
Malum haftaya okul tatili var 1 hafta sürecek bir tatil elimde Gears 5 oyunu var bu oyunu benimle birlikte CO-OP oynayacak bir arkadaş var mı?
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 4 Kasım 2019 #2 EmirhanKLL dedi: Malum haftaya okul tatili var 1 hafta sürecek bir tatil elimde Gears 5 oyunu var bu oyunu benimle birlikte CO-OP oynayacak bir arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum ama tatile de gidebilirim. Yaş kaçtı?
EmirhanKLL dedi: Malum haftaya okul tatili var 1 hafta sürecek bir tatil elimde Gears 5 oyunu var bu oyunu benimle birlikte CO-OP oynayacak bir arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum ama tatile de gidebilirim. Yaş kaçtı?
EmirhanKLL Hectopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 57 4 Kasım 2019 #3 TheJOK3R dedi: Düşünüyorum ama tatile de gidebilirim. Yaş kaçtı? Genişletmek için tıkla... Yaşım 15