Gears 5 Steam'de 92 TL!

2-3 hafta durmadı 5 gün anca durmuş. 14-15 Ağustos gibi haberleri çıkmış 20 Ağustos gibi de fiyatı yükselme haberleri gelmiş. Ben de yanlış hatırlıyormuşum siz de.

Ultimate Edition alacaktım fakay Steam E-pin almak için ininal uygulamasına giremedim. 10 gün sonra çıkacak büyük bütçeli oyun için iyi fiyat.

Bana göre bir oyuna 90 lira verilmez. Belki sizin için 90 lira çok önemli değildir 90 liraya alınacak ihtiyaçların çoğu vardır o yüzden veriyorsunuzdur. Aslında, belki değil zaten öyle.

İfadeler: otm
Bana göre bir oyuna 90 lira verilmez. Belki sizin için 90 lira çok önemli değildir 90 liraya alınacak ihtiyaçların çoğu vardır o yüzden veriyorsunuzdur. Aslında, belki değil zaten öyle.
Düşünceniz bence yanlış. Temel ihtiyaçlarını anca karşılayan birinin zaten bu oyunu oynatacak bilgisayar nasıl oluyor? Başka zevklerinden vazgeçip bu oyunu alan bir sürü kişi vardır emin olun. 90 lira vermek için zengin olmaya gerek yok başka eğlence için harcanan paradan kısmak yeter.

90₺'ye yeni çıkan bir AAA oyun Türkiye için gayet ucuz fiyat. Daha ne kadar ucuz yapsınlar [emoji16]

Bu fiyattan kaçırılmaz. Gears oyunlarını oynasam da sıkı bir takipçisi değilim. Ancak 92 TL'den ön sipariş vermek lazım. En kötü ihtimalle iade edilir beğenilmezse. Kaldı ki herhangi bir Gears oyununun kolay kolay iade edilmeyeceği de aşikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…