Gears 5 yükledikten sonra bilgisayar çok yavaşladı

Makaleler
1
Daha fazla  
Microsoft Store'dan gears 5 ve Kovan Avcıları'nı yükledim. Ardından oyunu açtım biraz oynadım. Oyun 1650 Ti ekran kartım ve 10300H işlemciye sahip olmama rağmen adeta orta-yüksek ayarlarda donuyordu. Sonra oyunu kapattım ve yattım. Sabah kalkıp bilgisayarı açınca yavaşlamayı fark ettim. Sonra Valorant'a girdim ve dün aldığım 200 FPS'in 50-100 FPS'e düştüğünü fark ettim. Sonra O&O Appbuster'ı yükleyip tüm Xbox hizmetlerini kaldırdım sonra bilgisayarımı yeniden başlattım. Sonuç hala aynıydı. Biraz internette dolaşınca birkaç kişinin daha aynı sorunu yaşadığını fark ettim ama kesin bir çözüm bulamadım ve bu konuda yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler.

SSD sağlık değerlerini atın.
Error Scan'de hepsi OK çıktı. Benchmark'da minimum 200(Başlangıçta bir kez düştü ardından bir daha düşmedi.) ortalama 500 maksimum 600 çıktı. Health kısmı ise boş. Update'e basıyorum bir şey gelmiyor.
Birde oyun ile birlikte bu indi: Buy Microsoft Visual C++ 2012 UWP Desktop Runtime Package - Microsoft Store

Bununla bir alakası olabilir mi?
O&O ile Xbox ile ilgili her şeyi sildim, Gears 5'i sildim, Visual C++ 2012'yi sildim, Oyun Hizmetlerini sildim, SSD'yi test ettim, başka oyunlarda ve uygulamalardaki performansıma baktım ve eskiye nazaran berbattı. 1 günde en fazla ne olmuş olabilir ki? Sadece bir oyun indirdim ve bu oyunun yanında Visual C++ 2012, oyun hizmetleri ve 1 adet DLC indi başka hiçbir şey yok. WindowsApps'den Gears 5 ile ilgili kalıntı var mı öğrenmek için tüm sahiplikleri üzerime aldım ve kalıntı da bulamadım. Bu soruna ne sebep oluyor gerçekten anlamış değilim. Sanırım temiz kurulum yapacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı