Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2013 #1 Gears of war judgement bilgisayar platformuna çıkacak mı? Söylentileri her ay satın aldığım LEVEL dergisinde duymuştum.
Gears of war judgement bilgisayar platformuna çıkacak mı? Söylentileri her ay satın aldığım LEVEL dergisinde duymuştum.
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 3 Aralık 2013 #2 Sanmıyorum , bildiğim kadarıyla Gears of War Xbox için bir exclusive oyun. Yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltsin.
Sanmıyorum , bildiğim kadarıyla Gears of War Xbox için bir exclusive oyun. Yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Aralık 2013 #3 Daha önce PC'ye çıkan GoW oyunu oldu. Çıkabilir.
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Daha önce PC'ye çıkan GoW oyunu oldu. Çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım söylentiler doğru çıkar. Çünkü GEARS OF WAR 3 SPECİAL EDİTİON XBOX 360'ımı sattığım günden beri evlat acısı yaşamış gibi hissediyorum .
Recep Baltaş dedi: Daha önce PC'ye çıkan GoW oyunu oldu. Çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım söylentiler doğru çıkar. Çünkü GEARS OF WAR 3 SPECİAL EDİTİON XBOX 360'ımı sattığım günden beri evlat acısı yaşamış gibi hissediyorum .