Xavire Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 122 21 Nisan 2022 #1 Merhabalar, Gebzeden Kadıköy'e gitmek istiyorum ama daha önce hiç metro, metrobüs kullanmadığım için nasıl gideceğimi bilmiyorum yardım olur musunuz?
Merhabalar, Gebzeden Kadıköy'e gitmek istiyorum ama daha önce hiç metro, metrobüs kullanmadığım için nasıl gideceğimi bilmiyorum yardım olur musunuz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Nisan 2022 #2 Marmaray. Oradan da M4 metrosu ile Kadıköy'e
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 21 Nisan 2022 #3 Marmaray Gebze istasyonundan binip Söğütlüçeşme veya Feneryolu'nda inebilirsiniz. Nereye gitmek istediğinize bağlı.
Marmaray Gebze istasyonundan binip Söğütlüçeşme veya Feneryolu'nda inebilirsiniz. Nereye gitmek istediğinize bağlı.
Xavire Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 122 21 Nisan 2022 #4 utkuversus dedi: Marmaray Gebze istasyonundan binip Söğütlüçeşme veya Feneryolu'nda inebilirsiniz. Nereye gitmek istediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
utkuversus dedi: Marmaray Gebze istasyonundan binip Söğütlüçeşme veya Feneryolu'nda inebilirsiniz. Nereye gitmek istediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.