Caelum362 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 İ5-12450H 16GB RAM (Excalibur G870.1245-BVA0X-B) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 15 Mayıs 2024 #2 Caelum362 dedi: Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yazılmazsınız yazıldıysanız da düzeltilir.
Caelum362 dedi: Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yazılmazsınız yazıldıysanız da düzeltilir.
emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 Caelum362 dedi: Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk dersten sonrası devamsızlıklar yarım gün diye biliyorum ben yani en azından bizim zamanımızda öyleydi.
Caelum362 dedi: Merhaba, 6. ders yani öğle arasından sonra geç kaldım, yok yazıldığım için müdürden geç kağıdı alıp derse girdim yarım gün yok yazılır mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk dersten sonrası devamsızlıklar yarım gün diye biliyorum ben yani en azından bizim zamanımızda öyleydi.