A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Sizce Gecata by Movavi 5 mi yoksa OBS mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Ağustos 2021 #2 OBS her türlü daha iyi OBS ücretsiz açık kaynaklı bir yazılım Movavi gibi yana yazı eklemez OBS de her türlü ayarı yapabilirsiniz OBS yayın içinde uygundur ve streamlabsede bakabilirsiniz.
OBS her türlü daha iyi OBS ücretsiz açık kaynaklı bir yazılım Movavi gibi yana yazı eklemez OBS de her türlü ayarı yapabilirsiniz OBS yayın içinde uygundur ve streamlabsede bakabilirsiniz.
A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 Streamlabs sistemimi daha zorluyor. Acaba Movavi ne yapar diye sormuştum.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 5 Ağustos 2021 #4 Arda DİKORMAN dedi: Streamlabs sistemimi daha zorluyor. Acaba Movavi ne yapar diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... OBS daha iyi OBS kullan movavi yanına yazı falan ekliyor videonun.
Arda DİKORMAN dedi: Streamlabs sistemimi daha zorluyor. Acaba Movavi ne yapar diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... OBS daha iyi OBS kullan movavi yanına yazı falan ekliyor videonun.