Gece 2'de 850'li numara tarafından aranmak normal mi?

Biri de gecenin 01.30 da Orta Afrika Çad'dan biri beni aramıştı. O günden beri korkudan geceleri telefonu kapatıyorum. Bilinmedik numarayı açmanızı tavsiye etmiyorum.

Maddi bir sıkıntım yok fakat gereksiz para harcamayı sevmem, hat bedava geldiğine emin miyiz hocam kaç gündür bir operatörden mağdurum geçiş yaptım cayma bedeli ödedim vs. derken 500TL-600TL düpedüz para ödedim ve belirli bir süre numara değişemeyeceğimi söylediler.

Aradığımda ise yanlış hatırlamıyorsam şubeden şubeye hat parasının değişeceği genel olarak 800TL-1500TL arası olduğu söylendi, serbest piyasa.

Biri de gecenin 01.30 da Orta Afrika CAD'dan biri beni aramıştı. O günden beri korkudan geceleri telefonu kapatıyorum. Bilinmedik numarayı açmanızı tavsiye etmiyorum.

Hocam peki başınıza sonradan virüsle ilgili bir sıkıntı geldi mi? Zaten bu aramada açmadım bir dahakine hiç açmam. Umarım bu ilk ve son olur, insanın gece 2'de telefonun titremesi bile ürkütücü geliyor.

Hocam benim hatırladığım paket ücreti dışında fiyat ödemedim hiç. Ama yine de vodafone'u aramanı veya şubelerine gidip durumu anlatıp bilgi almanı tavsiye ederim.

Hocam benim hatırladığım paket ücreti dışında fiyat ödemedim hiç. Ama yine de vodafone'u aramanı veya şubelerine gidip durumu anlatıp bilgi almanı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam sabah tekrar arayacağım çünkü operatörleri aradığımda biri diyor 1000TL biri diyor 1200TL temsilciden temsilciye mi değişiyor anlamadım gitti.

Çok önceden olmuştu. Virüs ile ilgili bir sıkıntı görmedim. Fakat 1-2 ay önce Whatsapp dan bu sefer Hindistan tarafında biri beni aramıştı yine.

Teşekkürler hocam sabah tekrar arayacağım çünkü operatörleri aradığımda biri diyor 1000TL biri diyor 1200TL temsilciden temsilciye mi değişiyor anlamadım gitti.
Ek olarak ben online'dan hattımı oluşturdum kendim seçtim numaramı belki online'a özel bir kampanyaları vardır emin değilim. Rica ederim.

Geçen bi tane başı 231 ile başlayan numara aradı gene bu saatlerde cevap vermedim geçtim. 3 gün önce 4. arayışları oldu açtım karısına çoluğuna çocuğuna çok güzel laflar ettim o günden beri aramadılar çok işe yarıyor denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…