Gece %70 şarjı olan iPhone 13 sabah %66'a düşmüş

everdaynewday

Picopat
Daha fazla  
Telefonu alalı daha bir ay olmadı. Bir 10 gün önce 18.5'e güncelledim telefonu geceleri konum servislerini, arka plan yenilemeyi, interneti, her şeyi kapatıyorum. Önceden %1-2 civarı gitmiş olurdu sabah baktığımda. Dün baktığımda dikkkatimi çekti belki de bir süre önce de böyleydi emin değilim ama bu durum canımı sıktı biraz. Belki çok abartılacak bir şey değilmiş gibi geliyor ama daha da artma ihtimali bu kadar kısa zamanda endişelendiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu alalı daha bir ay olmadı. Bir 10 gün önce 18.5'e güncelledim telefonu geceleri konum servislerini, arka plan yenilemeyi, interneti, her şeyi kapatıyorum. Önceden %1-2 civarı gitmiş olurdu sabah baktığımda. Dün baktığımda dikkkatimi çekti belki de bir süre önce de böyleydi emin değilim ama bu durum canımı sıktı biraz. Belki çok abartılacak bir şey değilmiş gibi geliyor ama daha da artma ihtimali bu kadar kısa zamanda endişelendiriyor.
Hocam, ölüp duruyor bu iOS bataryaları uyarlanmış şekilde çalışıyor bence.

Fazla kafaya takma normal durum bende yaşıyorum, iPhone 15.

Merhaba, 13 kullanıyorum ben de, 1 yıl oldu alalı. Geçen yaz bir gecede yüzde 10 civarı bir kayıp olmuştu. Destekle iletişime geçmiştim hemen, birkaç kontrol yapıp anormal bir durum olmadığını iletmişlerdi. %3-4 civarı bahsettiğiniz düşüş bence gayet normal. Bir yerde şebekeden kaynaklanabileceğini de okumuştum. Bulunduğunuz yerde şebeke çok çekmiyorsa cihazın şebekeye bağlanmaya çalışırken pil tüketimini arttırdığından bahsediyordu. Bundan dolayı da olmuş olabilir.

iOS sürümü ile alakalı, ek olarak havalar sıcak telefon durduk yere ısınabiliyor eğer odanız soğuk değil ise, çok kafaya takılacak bir konu değil. Bütüb telefonlar geceden sabaha 5-10 arası şarj tüketiyor.

Merhaba, 13 kullanıyorum ben de, 1 yıl oldu alalı. Geçen yaz bir gecede yüzde 10 civarı bir kayıp olmuştu. Destekle iletişime geçmiştim hemen, birkaç kontrol yapıp anormal bir durum olmadığını iletmişlerdi. %3-4 civarı bahsettiğiniz düşüş bence gayet normal. Bir yerde şebekeden kaynaklanabileceğini de okumuştum. Bulunduğunuz yerde şebeke çok çekmiyorsa cihazın şebekeye bağlanmaya çalışırken pil tüketimini arttırdığından bahsediyordu. Bundan dolayı da olmuş olabilir.
Ben de apple desteğe yazdım benzer şeyler söylediler. Telefon genelde aynı yerde durur hep benim ama bilemedim.

iOS sürümü ile alakalı, ek olarak havalar sıcak telefon durduk yere ısınabiliyor eğer odanız soğuk değil ise, çok kafaya takılacak bir konu değil. Bütüb telefonlar geceden sabaha 5-10 arası şarj tüketiyor.
Geçtiğime pişman oldum 18.5 e gerçi bir gün el mecbur geçecektim de, telefonda bir bug var o yüzden yine güncellemem gerekiyor ama ios 26 ya geçmeyi düşünmüyorum. Güncellemeyi yaparsam bu düşme miktarı daha da mı artacak ?

Bataryanızı takip etmeye devam edin. Sorun devam ederse destek ile iletişime geçersiniz veya aldığınız yere götürürsünüz. Ama bence bu düşüşte anormal bir durum yok.

%3 4 gibi şarj kaçırması bence özellikle şu zamanlarda bir de iOS 18.5 ile gayet normal. Zamanla bu miktar artarsa o zaman desteğe ulaşın tekrar.

Geçtiğime pişman oldum 18.5'e gerçi bir gün el mecbur geçecektim de, telefonda bir bug var o yüzden yine güncellemem gerekiyor ama iOS 26 ya geçmeyi düşünmüyorum. Güncellemeyi yaparsam bu düşme miktarı daha da mı artacak?

Hocam o cihaz ile iOS 26'ya geçmek zaten cihazın kalbine bıçak saplamaktan farksız. Hatta en başında 18e geçmek bile bence doğru değildi ama geçmişken kalın burada derim.

%3 4 gibi şarj kaçırması bence özellikle şu zamanlarda bir de iOS 18.5 ile gayet normal. Zamanla bu miktar artarsa o zaman desteğe ulaşın tekrar.

Hocam o cihaz ile iOS 26'ya geçmek zaten cihazın kalbine bıçak saplamaktan farksız. Hatta en başında 18e geçmek bile bence doğru değildi ama geçmişken kalın burada derim.
Telefon aldığımda 18 yüklüydü zaten .18.5 ile klavyeyle ilgili bir bug çıktı telefında aslında onun için 18.6 ya geçebilirim ama daha kötü olur mu korkuttu şu an. Bu güvenlik güncellemeleri çok kritik mi ? Yani ben önemli uygulamalar uyarı verene kadar geçmemeyi düşünüyorum 26 ya.

Telefonda klavyeyle ilgili bir bug var aslında onun için 18.6 ya geçebilirim ama daha kötü olur mu korkuttu şu an. Bu güvenlik güncellemeleri çok kritik mi? Yani ben önemli uygulamalar uyarı verene kadar geçmemeyi düşünüyorum 26 ya.

Hocam 18.6'da herhangi bir sorun var mı bilmiyorum geçenlerden fikir alabilirsiniz konu açıp. iOS 26 konusunda da dediğiniz gibi uyarı verene kadar yüklemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı