lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.546 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #1 Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz?
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tatlı yiyorum hocam.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tatlı yiyorum hocam.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 7 Kasım 2024 #3 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekmek arası peynir domates salatalık. Hatta ekmek baget ekmeği felan olunca çok güzel oluyordu. Anneannemle The Walking Dead izlediğimiz dönen sürekli yiyordum. Gerçekten güzel günlerdi ama maalesef dizi bitti.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekmek arası peynir domates salatalık. Hatta ekmek baget ekmeği felan olunca çok güzel oluyordu. Anneannemle The Walking Dead izlediğimiz dönen sürekli yiyordum. Gerçekten güzel günlerdi ama maalesef dizi bitti.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 7 Kasım 2024 #4 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 bütün ekmek karışık tost.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 bütün ekmek karışık tost.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 7 Kasım 2024 #5 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Salam-sosis-sucuk+ekmek.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Salam-sosis-sucuk+ekmek.
T trek Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 115 Çözümler 2 7 Kasım 2024 #6 Dolaptaki kaseye konmuş sulanmış yoğurtla her sabah kahvaltıya getirilip yenmeyen reçeli karıştırıp yiyorum.
Dolaptaki kaseye konmuş sulanmış yoğurtla her sabah kahvaltıya getirilip yenmeyen reçeli karıştırıp yiyorum.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Kasım 2024 #7 Simit, açma çay. Üşenmezsem tost yaparım üşenirsem çay simit.
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.546 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Kasım 2024 #8 soulsteal59 dedi: Simit, açma çay. Üşenmezsem tost yaparım üşenirsem çay simit. Genişletmek için tıkla... Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor.
soulsteal59 dedi: Simit, açma çay. Üşenmezsem tost yaparım üşenirsem çay simit. Genişletmek için tıkla... Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #9 Akşamdan yemek kaldıysa onu, kalmadıysa dolapta o an en pratik yenebilen ne varsa.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Kasım 2024 #10 lieys dedi: Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Çay yapmaya üşenilmez hocam, bizim evde çay 1 su 2'dir mesela.
lieys dedi: Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Çay yapmaya üşenilmez hocam, bizim evde çay 1 su 2'dir mesela.