Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #11 lieys dedi: Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Acı oluyor hocam, güzel olmuyor.
lieys dedi: Çay yapmaya üşenmiyorsunuz galiba tabii çay akşamdan kaldıysa ısıtmak yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Acı oluyor hocam, güzel olmuyor.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 7 Kasım 2024 #12 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çikolatalı sürme çikolatalı ekmek.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çikolatalı sürme çikolatalı ekmek.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.307 Çözümler 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 7 Kasım 2024 #13 Canım ne çekiyorsa, mesela dün havuç çekti, ondan önceki gün ton balığı, bugün ekmek üstü peynir olacak gibi ama bakalım. Kuruyemiş veya işlenmiş gıda cips gibi şeylere kaymamaya çalışıyorum elden geldiğince.
Canım ne çekiyorsa, mesela dün havuç çekti, ondan önceki gün ton balığı, bugün ekmek üstü peynir olacak gibi ama bakalım. Kuruyemiş veya işlenmiş gıda cips gibi şeylere kaymamaya çalışıyorum elden geldiğince.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 8 Kasım 2024 #14 lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne bulursam onu, bir şey bulamazsam çıkar kokoreç yemeye giderim.
lieys dedi: Genel olarak geceleri ne atıştırıyorsunuz ya da ne yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne bulursam onu, bir şey bulamazsam çıkar kokoreç yemeye giderim.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #15 Yemiyorum. Sabaha kadar migdem ogutuyor ve gece beni uykudan kaldiriyor. Fakat aman aman aciktim, gunduz hic yemediysem o gun ayricalik taniyip tokluk hissi gelene kadar yerim. Ve ayrica salatalik tursusuna bayilirim varsa her gun 1 tane yerim.
Yemiyorum. Sabaha kadar migdem ogutuyor ve gece beni uykudan kaldiriyor. Fakat aman aman aciktim, gunduz hic yemediysem o gun ayricalik taniyip tokluk hissi gelene kadar yerim. Ve ayrica salatalik tursusuna bayilirim varsa her gun 1 tane yerim.