Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Ocak 2021 #21 Rölantide fazla bir sıkıntı yaratmaz.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #22 vbios dedi: Boşta 20W veya 50W elektrik tüketecektir, monitörü kapatıp indirin. Genişletmek için tıkla... Keşke böyle bir özellik olsa ama monitörü kapatınca indirme duruyor.
vbios dedi: Boşta 20W veya 50W elektrik tüketecektir, monitörü kapatıp indirin. Genişletmek için tıkla... Keşke böyle bir özellik olsa ama monitörü kapatınca indirme duruyor.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 7 Ocak 2021 #23 Silkroad oynadığım sıralarda 1 ay boyunca hiç kapatmamıştım laptopu. Bir sorun olmadı. Cihazı 8 yıldır aralıksız kullanıyorum
Silkroad oynadığım sıralarda 1 ay boyunca hiç kapatmamıştım laptopu. Bir sorun olmadı. Cihazı 8 yıldır aralıksız kullanıyorum
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Ocak 2021 #24 arcaq dedi: Olmaz ama her 1 saat dinlendir, yoksa baban faturamız niye yüksek diyecek. Genişletmek için tıkla... SabriKeser dedi: Elektrik faturasını gören babanın yapacakları dışında problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilgisayar boştayken o kadar fazla güç çekmez mesela oyundayken 500W güç çeken sistem boştayken 225W güç çekiyor o yüzden sıkıntı yok.
arcaq dedi: Olmaz ama her 1 saat dinlendir, yoksa baban faturamız niye yüksek diyecek. Genişletmek için tıkla... SabriKeser dedi: Elektrik faturasını gören babanın yapacakları dışında problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilgisayar boştayken o kadar fazla güç çekmez mesela oyundayken 500W güç çeken sistem boştayken 225W güç çekiyor o yüzden sıkıntı yok.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 7 Ocak 2021 #25 arcaq dedi: Keşke böyle bir özellik olsa ama monitörü kapatınca indirme duruyor. Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsun? Ben oyunları bu şekilde indiriyorum.
arcaq dedi: Keşke böyle bir özellik olsa ama monitörü kapatınca indirme duruyor. Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsun? Ben oyunları bu şekilde indiriyorum.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #26 vbios dedi: Şaka mı yapıyorsun? Ben oyunları bu şekilde indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Monitörü kapatıp indirebiliyor musunuz? Video gönderir misin?
vbios dedi: Şaka mı yapıyorsun? Ben oyunları bu şekilde indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Monitörü kapatıp indirebiliyor musunuz? Video gönderir misin?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #27 Güç tasarrufu modunda uyku modu özelliğini kapatıp masaüstüne atıp bırak çok az elektrik kullanacaktır ve bir şey olmayacaktır.
Güç tasarrufu modunda uyku modu özelliğini kapatıp masaüstüne atıp bırak çok az elektrik kullanacaktır ve bir şey olmayacaktır.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #28 RSK06 dedi: E. Ne kadar yansır ki monitör uyku modunda olacak. Genişletmek için tıkla... Monitör zaten çok güç harcamıyor asıl harcayan bilgisayar bileşenleri. RSK06 dedi: E. Ne kadar yansır ki monitör uyku modunda olacak. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu moduna al bir şey olmaz açık bırakabilrisin.
RSK06 dedi: E. Ne kadar yansır ki monitör uyku modunda olacak. Genişletmek için tıkla... Monitör zaten çok güç harcamıyor asıl harcayan bilgisayar bileşenleri. RSK06 dedi: E. Ne kadar yansır ki monitör uyku modunda olacak. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu moduna al bir şey olmaz açık bırakabilrisin.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #29 Herhangi bir sorun olmaz bende Cyberpunk indirken yaklaşık 16 saat bıraktım hiçbir şey olmadı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Ocak 2021 #30 arcaq dedi: Nasıl yani? Monitörü kapatıp indirebiliyor musunuz? Video gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum monitörü kapatınca neden indirme dursun ki?
arcaq dedi: Nasıl yani? Monitörü kapatıp indirebiliyor musunuz? Video gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum monitörü kapatınca neden indirme dursun ki?