arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #31 aKuu dedi: Dostum monitörü kapatınca neden indirme dursun ki? Genişletmek için tıkla... Yani uyku moduna alırsak durur mu? Monitörü nasıl kapatacağız anlayamadım, VGA/HDMI/DP kablosunu mu çekeceğiz?
aKuu dedi: Dostum monitörü kapatınca neden indirme dursun ki? Genişletmek için tıkla... Yani uyku moduna alırsak durur mu? Monitörü nasıl kapatacağız anlayamadım, VGA/HDMI/DP kablosunu mu çekeceğiz?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Ocak 2021 #32 arcaq dedi: Yani uyku moduna alırsak durur mu? Monitörü nasıl kapatacağız anlayamadım, VGA/HDMI/DP kablosunu mu çekeceğiz? Genişletmek için tıkla... Ben güç düğmesinden kapatıp indirmeye devam ediyordum. Tonla oyunu böyle indirmisimdir.
arcaq dedi: Yani uyku moduna alırsak durur mu? Monitörü nasıl kapatacağız anlayamadım, VGA/HDMI/DP kablosunu mu çekeceğiz? Genişletmek için tıkla... Ben güç düğmesinden kapatıp indirmeye devam ediyordum. Tonla oyunu böyle indirmisimdir.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #33 aKuu dedi: Ben güç düğmesinden kapatıp indirmeye devam ediyordum. Tonla oyunu böyle indirmisimdir. Genişletmek için tıkla... VGA/HDMI/DP kablosunu çekersek yine olur mu?
aKuu dedi: Ben güç düğmesinden kapatıp indirmeye devam ediyordum. Tonla oyunu böyle indirmisimdir. Genişletmek için tıkla... VGA/HDMI/DP kablosunu çekersek yine olur mu?
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 7 Ocak 2021 #34 Bilgisayar çalışmak içindir. Eğer 2 hafta aralıksız çalıştırırsanız sıkıntı olabilir. 1 günden bir şey olmaz.
Bilgisayar çalışmak içindir. Eğer 2 hafta aralıksız çalıştırırsanız sıkıntı olabilir. 1 günden bir şey olmaz.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.465 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #35 Ekran kapanma süresi ayarlayabilirsin. Monitörü düğmesinden kapatabilirsin. Monitörün fişini çekebilirsin. İstediğin şekilde monitörü kapatabilirsin.
Ekran kapanma süresi ayarlayabilirsin. Monitörü düğmesinden kapatabilirsin. Monitörün fişini çekebilirsin. İstediğin şekilde monitörü kapatabilirsin.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 7 Ocak 2021 #36 arcaq dedi: VGA/HDMI/DP kablosunu çekersek yine olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta monitörün kablosunu çekince bilgisayar kapanmıyor.
arcaq dedi: VGA/HDMI/DP kablosunu çekersek yine olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta monitörün kablosunu çekince bilgisayar kapanmıyor.
oe speedy Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #37 Ringwraith545 dedi: Bir şey olmaz baban sana bir şey yapabilir ama elektrik faturası yüzünden . Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın elektrik faturası üstündeki etkisi az.
Ringwraith545 dedi: Bir şey olmaz baban sana bir şey yapabilir ama elektrik faturası yüzünden . Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın elektrik faturası üstündeki etkisi az.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #38 oe speedy dedi: Bilgisayarın elektrik faturası üstündeki etkisi az. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir + bilgisayarın ne kadar enerji harcadığı.
oe speedy dedi: Bilgisayarın elektrik faturası üstündeki etkisi az. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir + bilgisayarın ne kadar enerji harcadığı.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 4 Mart 2021 #39 RSK06 dedi: Yeni bilgisayar aldım. İlk günüm akşam RDR 2 indireceğim yatmadan yaklaşık 30 saat falan açık kalmış olacak toplam. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama RDR Online isterseniz beraber oynayabiliriz.
RSK06 dedi: Yeni bilgisayar aldım. İlk günüm akşam RDR 2 indireceğim yatmadan yaklaşık 30 saat falan açık kalmış olacak toplam. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama RDR Online isterseniz beraber oynayabiliriz.