Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2022 #41 Atamyolundayız dedi: Sabah 7'de Suriyeli girmişti ama gördüm ses çıkarmadım yanıma yanaştı an üstüne atladım. Tek yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arap girseydi olacakları tahmin edemiyorum
Atamyolundayız dedi: Sabah 7'de Suriyeli girmişti ama gördüm ses çıkarmadım yanıma yanaştı an üstüne atladım. Tek yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arap girseydi olacakları tahmin edemiyorum
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #42 @Sosyal Kullanıcısı bu tarz bir şey yaşadım ama uyku halüsinasyonu bence. Uyku felci ya da fakat uyku felci başka bir seydi.
@Sosyal Kullanıcısı bu tarz bir şey yaşadım ama uyku halüsinasyonu bence. Uyku felci ya da fakat uyku felci başka bir seydi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #43 T21 dedi: Apartman hocam, etrafında bahçe var. Genişletmek için tıkla... Tamam dayımın evi de apartman, sizinki alttan 2 katlı olan apartman dairesi o zaman.
T21 dedi: Apartman hocam, etrafında bahçe var. Genişletmek için tıkla... Tamam dayımın evi de apartman, sizinki alttan 2 katlı olan apartman dairesi o zaman.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 3 Mayıs 2022 #44 Boranity dedi: Evet babamla ben uyaniktik o an isiklar kapali oturuyoduk balkonda. Sonrasi olan oldu biraz +18 Genişletmek için tıkla... Üvey misiniz, kız mısınız? Aklımdaki tek sorular bu.
Boranity dedi: Evet babamla ben uyaniktik o an isiklar kapali oturuyoduk balkonda. Sonrasi olan oldu biraz +18 Genişletmek için tıkla... Üvey misiniz, kız mısınız? Aklımdaki tek sorular bu.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #45 Herixa dedi: Üvey misiniz, kız mısınız? Aklımdaki tek sorular bu. Genişletmek için tıkla... İşi saçma noktaya çektik yine Kan vahşet gemişti aklıma.
Herixa dedi: Üvey misiniz, kız mısınız? Aklımdaki tek sorular bu. Genişletmek için tıkla... İşi saçma noktaya çektik yine Kan vahşet gemişti aklıma.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #46 499337 dedi: Nasıl yahu? En az inandığım şey bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam cinlere inanıyorum, bende yaşadım çünkü.
499337 dedi: Nasıl yahu? En az inandığım şey bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam cinlere inanıyorum, bende yaşadım çünkü.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 3 Mayıs 2022 #47 XEfe.Bey dedi: Hocam cinlere inanıyorum, bende yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bi bana uğramadı.
XEfe.Bey dedi: Hocam cinlere inanıyorum, bende yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bi bana uğramadı.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2022 #48 Atamyolundayız dedi: 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bir bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... Yaşamayana anlatmak kadar zor bir şey yoktur şu hayatta. Uğrarsa ağır uğruyor
Atamyolundayız dedi: 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bir bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... Yaşamayana anlatmak kadar zor bir şey yoktur şu hayatta. Uğrarsa ağır uğruyor
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #49 Atamyolundayız dedi: 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bir bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... Görünmeyen başka varlıklarda vardır hocam. Belki onlardır.
Atamyolundayız dedi: 10 yıldır tek yaşıyorum şu cin bir bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... Görünmeyen başka varlıklarda vardır hocam. Belki onlardır.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #50 Aklıma gelen video ektedir Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
Aklıma gelen video ektedir Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com