Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar genelde bizim koridordan koşma ve sürtünme sesleri gelir, bu sefer de dışarıdan klarnet ve zurna sesi geldi. Zaten korkuyorum daha da tırstım. Bu cin düğünü falan mı nedir acaba?
Arkadaşlar genelde bizim koridordan koşma ve sürtünme sesleri gelir, bu sefer de dışarıdan klarnet ve zurna sesi geldi. Zaten korkuyorum daha da tırstım. Bu cin düğünü falan mı nedir acaba?
TahaBulovali Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #2 Bizde de yer çıtırtıyor ama cinlerle hiçbir alakası olmadığına eminiz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2023
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #3 Hocam gece gece açtığınız konuya bakın.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #4 TahaBulovali dedi: Bizde de yer çıtırtıyor ama cinlerle hiçbir alakası olmadığına eminiz. Genişletmek için tıkla... Bende anlamıyorum artık deliriyor muyum yoksa başka bişimi anlamadım.
TahaBulovali dedi: Bizde de yer çıtırtıyor ama cinlerle hiçbir alakası olmadığına eminiz. Genişletmek için tıkla... Bende anlamıyorum artık deliriyor muyum yoksa başka bişimi anlamadım.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Aralık 2022 #5 Cin mi
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 14 Aralık 2022 #6 TahaBulovali dedi: Bizde de yer çıtırtıyor ama cinlerle hiçbir alakası olmadığına eminiz. Genişletmek için tıkla... O kadar emin olmayın hocam.
TahaBulovali dedi: Bizde de yer çıtırtıyor ama cinlerle hiçbir alakası olmadığına eminiz. Genişletmek için tıkla... O kadar emin olmayın hocam.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #7 Tarik Sade dedi: Hocam gece gece açtığınız konuya bakın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her gün koşma ve sürtme sesi duymaktayım bugünde klarnet zurna sesi gelince tedirgin oldum.
Tarik Sade dedi: Hocam gece gece açtığınız konuya bakın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her gün koşma ve sürtme sesi duymaktayım bugünde klarnet zurna sesi gelince tedirgin oldum.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #8 Hocam yaşadığınız yer arazi köylük alan mı?
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #9 demircay dedi: Cin mi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Tarik Sade dedi: Hocam yaşadığınız yer arazi köylük alan mı? Genişletmek için tıkla... Arka tarafa doğru boş sonrasinda evler apartmanlar var.
demircay dedi: Cin mi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Tarik Sade dedi: Hocam yaşadığınız yer arazi köylük alan mı? Genişletmek için tıkla... Arka tarafa doğru boş sonrasinda evler apartmanlar var.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #10 Xecition18 dedi: Bilmiyorum hocam. Arka tarafa doğru boş sonrasinda evler apartmanlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam malum düğün olması imkansız ya tribe girdiniz ya da normal düz ses yüksek ihtimalle psikolojik.
Xecition18 dedi: Bilmiyorum hocam. Arka tarafa doğru boş sonrasinda evler apartmanlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam malum düğün olması imkansız ya tribe girdiniz ya da normal düz ses yüksek ihtimalle psikolojik.