Gece gece gelen garip sesler

Beynin ne duymak istiyorsan sana o sesi verir. Ben de pcde kulaklıkla takıldığım zaman ailemden birilerinin sürekli eren diye bağırdığını duyuyorum. Ama çoğu zaman bu gerçek olmuyor. Niye ? Çünkü sürekli çağrılıyorum ve beynim bana oyun oynuyor. Sorunu diğer varlıklara yüklemeye gerek yok

Hadi klarneti zurnayı anladımda, sürtünme nedir? Bu cinler napıyor?

Apartmanın yanında kocaman ıncır ağacı var.
O ağaç onları çekiyor belki halk efsanesidir ama zamanında öyle bi apartmanda yaşamıştık bi dönem sürekli olumsuzluklar oluyordu ev sahibinin başına kötü şeyler gelmişti tabi ürkütmek istemem ama etkiliyor diye biliyorum.

Olabilir çocukken cok novaprospekt izliyordum üstümde kaldı

Evin tesisatını kontrol ettir borularda sızıntı vs varsa onun sesi olabilir bizim salonda geçen sene sızıntı vardı kendiliğinden katır kutur sesler geliyordu ilk duyduğumda korkmuştum 1-2 haftaya parkeler şişmeye başladı sonra tesisatçı çağırdık kimyasal bir toz döktüler tesisatın içine (nereden döktüler bilmiyorum kombi vs sanırım) sesler kesildi klarnet sesine gelirsek komşunuzdan şüphelenenin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…