KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 15 Kasım 2021 #1 Laptopumun kamerasından gece video kaydı yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir program var mı?
Armutelektrik Picopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 306 Yer nescafelatte Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ok 15 Kasım 2021 #2 KendiHalinde dedi: Laptopumun kamerasından gece video kaydı yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Eski ve şimdiki laptopların kamerasıyla sadece tost yapabilirsiniz hâlâ daha kalitesiz laptop kameralarından eser elamet kalmadı
KendiHalinde dedi: Laptopumun kamerasından gece video kaydı yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Eski ve şimdiki laptopların kamerasıyla sadece tost yapabilirsiniz hâlâ daha kalitesiz laptop kameralarından eser elamet kalmadı
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Kasım 2021 #3 Gece görüş özelliği donanımsal bir şey, laptop kamerasında varsa bile leş çözünürlük olur.