Selam, bilgisayarımda parlaklık fazla olduğu ve ayarlayamadığım için her zaman gece ışığı açık oluyor. Sabah kullansak da sorun oluşturur mu?
Uyku getirir mi mesela?Ne gibi?
Uyku getirir mi mesela?
Windows etkin değil.Sanmam da neden parlaklığı ayarlayamıyorsun?
Windows etkin değil.
Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı?Monitörünün parlaklık ayarı yok mu, dizüstü mü kullanıyorsun?
Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı?
Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler.Monitörünün parlaklık ayarı olması lazım, ayrıca 50-100 TL'ye key alabilirsin etkinleştirmek için.
Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım.Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler.
Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler.
Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler.
Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.