8 868757 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 109 23 Nisan 2025 #1 Selam, bilgisayarımda parlaklık fazla olduğu ve ayarlayamadığım için her zaman gece ışığı açık oluyor. Sabah kullansak da sorun oluşturur mu?
Selam, bilgisayarımda parlaklık fazla olduğu ve ayarlayamadığım için her zaman gece ışığı açık oluyor. Sabah kullansak da sorun oluşturur mu?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 868757 dedi: Selam, bilgisayarımda parlaklık fazla olduğu ve ayarlayamadığım için her zaman gece ışığı açık oluyor. Sabah kullansak da sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi?
868757 dedi: Selam, bilgisayarımda parlaklık fazla olduğu ve ayarlayamadığım için her zaman gece ışığı açık oluyor. Sabah kullansak da sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi?
8 868757 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 109 23 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Uyku getirir mi mesela?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #4 868757 dedi: Uyku getirir mi mesela? Genişletmek için tıkla... Sanmam da neden parlaklığı ayarlayamıyorsun?
868757 dedi: Uyku getirir mi mesela? Genişletmek için tıkla... Sanmam da neden parlaklığı ayarlayamıyorsun?
8 868757 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 109 23 Nisan 2025 #5 ubiiyy dedi: Sanmam da neden parlaklığı ayarlayamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows etkin değil.
ubiiyy dedi: Sanmam da neden parlaklığı ayarlayamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows etkin değil.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #6 868757 dedi: Windows etkin değil. Genişletmek için tıkla... Monitörünün parlaklık ayarı yok mu, dizüstü mü kullanıyorsun?
868757 dedi: Windows etkin değil. Genişletmek için tıkla... Monitörünün parlaklık ayarı yok mu, dizüstü mü kullanıyorsun?
8 868757 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 109 23 Nisan 2025 #7 ubiiyy dedi: Monitörünün parlaklık ayarı yok mu, dizüstü mü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı?
ubiiyy dedi: Monitörünün parlaklık ayarı yok mu, dizüstü mü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #8 868757 dedi: Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörünün parlaklık ayarı olması lazım, ayrıca 50-100 TL'ye key alabilirsin etkinleştirmek için.
868757 dedi: Masaüstü kullanıyorum ama ayarlardan ayarlamak için etkinleştirilmesi gerekiyormuş. Başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörünün parlaklık ayarı olması lazım, ayrıca 50-100 TL'ye key alabilirsin etkinleştirmek için.
8 868757 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 109 23 Nisan 2025 #9 ubiiyy dedi: Monitörünün parlaklık ayarı olması lazım, ayrıca 50-100 TL'ye key alabilirsin etkinleştirmek için. Genişletmek için tıkla... Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. 868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım.
ubiiyy dedi: Monitörünün parlaklık ayarı olması lazım, ayrıca 50-100 TL'ye key alabilirsin etkinleştirmek için. Genişletmek için tıkla... Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. 868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.267 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #10 868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normalde 10 TL'ye bile gezen kodlar var, ben onlardan kullanıyorum ama laf yapıyorlar bazıları. Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans. www.saglamlisans.com 868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörünün incelemesini izle, ya da biraz kurcala illaki olması lazım.
868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normalde 10 TL'ye bile gezen kodlar var, ben onlardan kullanıyorum ama laf yapıyorlar bazıları. Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans. www.saglamlisans.com 868757 dedi: Monitör altındaki diyorsanız o çalışmıyor. Fiyatı pahalıdır diye hiç almayı düşünmedim teşekkürler. Ya da ben ayarlayamıyorum. Parlaklık yazıyor artı eksi var ama nasıl olacağını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörünün incelemesini izle, ya da biraz kurcala illaki olması lazım.