upee Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #21 okaykaya dedi: Komşu filan basmıştır. Niye bu kadar abarttınız ki. Hırsız veya kötü biri olsa zile mi basar? Genişletmek için tıkla... Teyit etmek için yapıyorlar diye biliyorum. Levuse dedi: İt kopuk dahi olsa seni kapı deliğinden vuracak hali yok herhalde bir daha gelirse kapı deliğinden bakın. Genişletmek için tıkla... Yaşadığım bölgede hırsızlık fazla hocam.
okaykaya dedi: Komşu filan basmıştır. Niye bu kadar abarttınız ki. Hırsız veya kötü biri olsa zile mi basar? Genişletmek için tıkla... Teyit etmek için yapıyorlar diye biliyorum. Levuse dedi: İt kopuk dahi olsa seni kapı deliğinden vuracak hali yok herhalde bir daha gelirse kapı deliğinden bakın. Genişletmek için tıkla... Yaşadığım bölgede hırsızlık fazla hocam.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #22 upee dedi: Teyit etmek için yapıyorlar diye biliyorum. Yaşadığım bölgede hırsızlık fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hırsız kapıdan niye girsin bir de üstelik zil çalıyormuş.
upee dedi: Teyit etmek için yapıyorlar diye biliyorum. Yaşadığım bölgede hırsızlık fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hırsız kapıdan niye girsin bir de üstelik zil çalıyormuş.
Volkan S Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 352 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #23 Levuse dedi: İt kopuk dahi olsa seni kapı deliğinden vuracak hali yok herhalde bir daha gelirse kapı deliğinden bakın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tsubasa hocamız haklı bunlar dizide olur ancak. Zilin tuşu da arızalı olabilir tabi. kontrol etmek lazım. İyi sosyaller.
Levuse dedi: İt kopuk dahi olsa seni kapı deliğinden vuracak hali yok herhalde bir daha gelirse kapı deliğinden bakın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tsubasa hocamız haklı bunlar dizide olur ancak. Zilin tuşu da arızalı olabilir tabi. kontrol etmek lazım. İyi sosyaller.
upee Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #24 Levuse dedi: Hocam hırsız kapıdan niye girsin bir de üstelik zil çalıyormuş. Genişletmek için tıkla... Evde olup olmadığımı anlamak için olabilir. Volkan S dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tsubasa hocamız haklı bunlar dizide olur ancak. Zilin tuşu da arızalı olabilir tabi. kontrol etmek lazım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hahahah
Levuse dedi: Hocam hırsız kapıdan niye girsin bir de üstelik zil çalıyormuş. Genişletmek için tıkla... Evde olup olmadığımı anlamak için olabilir. Volkan S dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tsubasa hocamız haklı bunlar dizide olur ancak. Zilin tuşu da arızalı olabilir tabi. kontrol etmek lazım. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hahahah
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #25 upee dedi: Evde olup olmadığımı anlamak için olabilir. Genişletmek için tıkla... Düşünce yapınıza hayran kaldım hocam Türkiye'de o kadar akıllı hırsız olduğunu düşünmüyorum ama yine de siz bilirsiniz.
upee dedi: Evde olup olmadığımı anlamak için olabilir. Genişletmek için tıkla... Düşünce yapınıza hayran kaldım hocam Türkiye'de o kadar akıllı hırsız olduğunu düşünmüyorum ama yine de siz bilirsiniz.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 13 Nisan 2022 #26 Bizim binada elektrik gidip gelince tüm dairelerin zili çalıyor otomatikmen yaklaşık 40 daire. Merkezi sistem. Sizde de öyle olabilir.
Bizim binada elektrik gidip gelince tüm dairelerin zili çalıyor otomatikmen yaklaşık 40 daire. Merkezi sistem. Sizde de öyle olabilir.