Gece kızlar tarafından kovalandım

Ohoo insan eve çağırır bir bardak su verir.

Umarım başıma gelirde Allah'larına kavuştururum. Yanlış anlaşılmasın, yapacağım şey havlayan köpeği kovalamaktan farksız.

Arkadaşlar bu olaydan bir süre sonra şöyle bir travmada yaşamıştım. Artık kızlardan korkuyorum.

Kadınlar değil de erkekler kovalasa daha kötü olurdu. En iyisi şu şekil bir aparkat çekmek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel senaryo yazmışsın hocam. Samanyolu TV, biraz da Flash TV tadında olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel senaryo yazmışsın hocam. Samanyolu TV, biraz da Flash TV tadında olmuş.
Gerçek bu arada. Hem neden gerçek olmasın ki? Yalan söyleyince ne kazanacak? Eli yüzü düzgün bir arkadaşa benziyor sevdim kendisini. Hangi adreste olmuştu olay? Bir intikal edelim.

Size dokunsalar, sizi tutsalar ve sizde onları isteydiniz, kendinizi savunsaydınız linç edilebilirdiniz. Kaçarak mantıklı olanı yapmışsınız.

Manyağın, sarhoşun cinsiyeti yok. Her türlüsü tehlikeli.

Gercek ama sen bilirsin.
Hocam beni yanlış anlamayın ama evin yakınındaki durakta indiğini söylüyorsun. Evin yakınındaki durakta indiğine göre cadde bir bölgede oturuyorsun, ve dediğin saatlerde insan olmaması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…