S sirx Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 14 Ekim 2023 #1 Gece ne olur ne olmaz bir şey olmasın diye bataryayı çıkarıp sabah geri takıyorum. Laptopa zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Gece ne olur ne olmaz bir şey olmasın diye bataryayı çıkarıp sabah geri takıyorum. Laptopa zarar verir mi?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Vermez? Çıkarmanıza da gerek yok?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 14 Ekim 2023 #3 sirx dedi: Gece ne olur ne olmaz bir şey olmasın diye bataryayı çıkarıp sabah geri takıyorum. Laptopa zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bayarya derken şarj cihazina bagli olan adaptorumu diyorsun? Eger sarji diyorsan cikart ama laptop acip bataryayi sökme.
sirx dedi: Gece ne olur ne olmaz bir şey olmasın diye bataryayı çıkarıp sabah geri takıyorum. Laptopa zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Bayarya derken şarj cihazina bagli olan adaptorumu diyorsun? Eger sarji diyorsan cikart ama laptop acip bataryayi sökme.