Gece müzik açmak yasak mı?

cel1x

Centipat
Daha fazla  
Üst komşum sürekli müzik açıyor temizlik takıntısı var sabah 5'te müzik açtığını hatırlıyorum. Gece gündüz müzik açıyor gidip uyarsam başka şeyler olacak. Bu arkadaşların sesini nasıl keserim kavga olmadan?

Yasak mi degil mi onu bilemem ama sizin de kafa dinleme hakkiniz var yani. Kendi zevki icin baskalarini rahatsiz etme hakki oldugunu sanmiyorum. Polise sikayet edebilirsiniz. Sikayet ederken anonim kalmak istediginizi de belirtmeyi unutmayin.

Üst komşum sürekli müzik açıyor temizlik takıntısı var sabah 5'te müzik açtığını hatırlıyorum. Gece gündüz müzik açıyor gidip uyarsam başka şeyler olacak. Bu arkadaşların sesini nasıl keserim kavga olmadan?

Hocam durumana göre yasak kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Güzelce konuşup anlaşabiliyorsanız anlaşın yoksa hukukta arayın hakkınızı.

Çağır polisi bir daha yapamaz. Adımı vermeyin de polise kendileri hakkınızda şikayet var diyerek uyarır.

Yeni çıkan kurala göre gürültü yapan komşu şikayet edilirse para cezası yazılıyor, ama kanıtla göstermeniz gerekiyor. Son ses müzik dinlediğine dair apartmandan kapısını video çekerek ses alacak şekilde çekmeniz gerekiyor. Benim de başıma gelmişti bir kere polise vermiştim bu ceza olmadan önce sağlam bir uyarı almıştı polisler tarafından ama şu bir gerçek bir saatten sonra kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil. Benim üst komşum öyle son ses müzik dinlese takırtı tukurtu yapsa direkt polise şikayet ederim affetmem yani. O yüzden bizim apartman çok şükür o konuda iyi şuan. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı