arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #11 262364 dedi: Oynadım canım istediğinde skin de aldım ama sizin gibi şu gelsin bu gelsin diye beklemedim hiç. Para harcamaya can atanını da ilk defa gördüm Genişletmek için tıkla... Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım.
262364 dedi: Oynadım canım istediğinde skin de aldım ama sizin gibi şu gelsin bu gelsin diye beklemedim hiç. Para harcamaya can atanını da ilk defa gördüm Genişletmek için tıkla... Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 28 Ocak 2023 #12 262364 dedi: Oynadım canım istediğinde skin de aldım ama sizin gibi şu gelsin bu gelsin diye beklemedim hiç. Para harcamaya can atanını da ilk defa gördüm Genişletmek için tıkla... Para harcamaya can atmıyoruz hocam.Ayrıca Türkiye de yaşıyoruz diye skinde mi almayalım?Skinleri bile mi çok görüyorsunuz? arandur dedi: Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bedava değil.indirimli geliyor şansa göre.Mesela 150tllik bir şeyi 80-90tlye alma gibi bir şey.
262364 dedi: Oynadım canım istediğinde skin de aldım ama sizin gibi şu gelsin bu gelsin diye beklemedim hiç. Para harcamaya can atanını da ilk defa gördüm Genişletmek için tıkla... Para harcamaya can atmıyoruz hocam.Ayrıca Türkiye de yaşıyoruz diye skinde mi almayalım?Skinleri bile mi çok görüyorsunuz? arandur dedi: Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bedava değil.indirimli geliyor şansa göre.Mesela 150tllik bir şeyi 80-90tlye alma gibi bir şey.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 28 Ocak 2023 #13 arandur dedi: Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Hayır para verecekler onun için bekliyorlar Süleyman Pro dedi: Para harcamaya can atmıyoruz hocam.Ayrıca Türkiye de yaşıyoruz diye skinde mi almayalım?Skinleri bile mi çok görüyorsunuz? Hayır hocam bedava değil.indirimli geliyor şansa göre.Mesela 150tllik bir şeyi 80-90tlye alma gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Almayın demiyorum durumun varsa al da gereği de yok. Gözüne hitap edince daha iyi oynamıyorsun.
arandur dedi: Bedava düşecek şeylerden bahsetmiyorlar mı şuan? Ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Hayır para verecekler onun için bekliyorlar Süleyman Pro dedi: Para harcamaya can atmıyoruz hocam.Ayrıca Türkiye de yaşıyoruz diye skinde mi almayalım?Skinleri bile mi çok görüyorsunuz? Hayır hocam bedava değil.indirimli geliyor şansa göre.Mesela 150tllik bir şeyi 80-90tlye alma gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Almayın demiyorum durumun varsa al da gereği de yok. Gözüne hitap edince daha iyi oynamıyorsun.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 28 Ocak 2023 #14 Votakeee dedi: Hocam üzücü bir haberim var 3550 VP üstü skinler gelmiyor. Sadece özel, üstün, ihtişamlı seriler geliyor. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam.Bizde başka bıçaklara bakarız
Votakeee dedi: Hocam üzücü bir haberim var 3550 VP üstü skinler gelmiyor. Sadece özel, üstün, ihtişamlı seriler geliyor. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam.Bizde başka bıçaklara bakarız
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #15 262364 dedi: Hayır para verecekler onun için bekliyorlar Almayın demiyorum durumun varsa al da gereği de yok. Gözüne hitap edince daha iyi oynamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi öncelikle kimin neyden zevk alacağı sizi hiç ilgilendirmez. Zevktir, heyecandır, mutlu ediyordur. Acaba sizin kaç zevkinizi saçma bulurdum? Bende çok mantıklı bulmuyorum ama 40 yaşındayım. Mantıkla zevk farklı kavramlar. Sizi kınamak durumunda kalabilirim.
262364 dedi: Hayır para verecekler onun için bekliyorlar Almayın demiyorum durumun varsa al da gereği de yok. Gözüne hitap edince daha iyi oynamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi öncelikle kimin neyden zevk alacağı sizi hiç ilgilendirmez. Zevktir, heyecandır, mutlu ediyordur. Acaba sizin kaç zevkinizi saçma bulurdum? Bende çok mantıklı bulmuyorum ama 40 yaşındayım. Mantıkla zevk farklı kavramlar. Sizi kınamak durumunda kalabilirim.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 28 Ocak 2023 #16 Süleyman Pro dedi: Haftaya sanırım Gece Pazarı geliyor. Ne bekliyorsunuz arkadaşlar? Açıkçası ben yitik Opla RGX kelebek bekliyorum Genişletmek için tıkla... 16.02.23 olarak belirlenmiş, daha var asil karambit , asil, köken,neptün yağmacı Vandal bekliyorum
Süleyman Pro dedi: Haftaya sanırım Gece Pazarı geliyor. Ne bekliyorsunuz arkadaşlar? Açıkçası ben yitik Opla RGX kelebek bekliyorum Genişletmek için tıkla... 16.02.23 olarak belirlenmiş, daha var asil karambit , asil, köken,neptün yağmacı Vandal bekliyorum
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 29 Ocak 2023 #17 599108 dedi: 16.02.23 olarak belirlenmiş, daha var asil karambit , asil, köken,neptün yağmacı Vandal bekliyorum Genişletmek için tıkla... İnternette 4-5 şubat yaziyor hocam.Emin misiniz?
599108 dedi: 16.02.23 olarak belirlenmiş, daha var asil karambit , asil, köken,neptün yağmacı Vandal bekliyorum Genişletmek için tıkla... İnternette 4-5 şubat yaziyor hocam.Emin misiniz?
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #18 Ben açıkçası bir şey beklemiyorum vandal falan çıkmaz bana zaten hesapta bıçak bol.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.773 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Ocak 2023 #19 Xenohunter ve %30 indirim.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 29 Ocak 2023 #20 Enahaine dedi: Xenohunter ve %30 indirim. Genişletmek için tıkla... Xenohunteri tüm dünya bekliyor sanırım
Enahaine dedi: Xenohunter ve %30 indirim. Genişletmek için tıkla... Xenohunteri tüm dünya bekliyor sanırım