Gece pazarından Oni Phantom alınır mı?

Battle Pass benim hoşuma gitmedi açıkçası sizin için Battle Pass güzel geliyorsa Battle Pass alabilirsiniz radyanitimizde yokmuş zaten.

1100 vpye Oni Phantom düştü gece pazarıma sizce alınır mı? Yoksa Battlepass mi alayım? 25 radyanitim var fulleyemiyorum.

Fiyatı çok iyi oninin radyanitiniz yok fakat yine de oni daha iyi bence eğer Phantom da başka ıyi bir skin varsa Battlepass.

Oni (bence) en iyi Phantom skinidir. Eğer main silahınız phantomsa alın. Zaten radyanit etkinliklerle falan kazanılıyor. Vandalcıysanız Pass alın.

Aslında vandalımda yağmacı olduğu için onu ağırlıklı oynuyorum, Phantom da skin olmadığı için oynamıyordum. Phantom boş kalmasın diye muhtemelen alacağım ama bir dahaki gece pazarını mı beklesem? Bir de son bir şey soracağım bir sonraki Battlepass'i kaç gün kala görebiliyorum?

1 hafta kala falan videoları YouTube'a düşüyor.
Gece pazarları fazla piyango benimki bomboş geldi. Beklersin sonra üzülürsün. Vandal oynayabiliyorsan phantoma hiç bulaşma derim. Uzun mesafeden headshot atıyorsun 100 vuruyor. Bir de kusura bakma cevapları çok karışık verdim.

Sorun yok hocam teşekkürler cevaplar için ben en iyisi alayım Oni Phantom'u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…