Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #21 Kendi hesabıma kötü şeyler gelirken yan hesaba oni phantom gelmiş. AhmetAk12 dedi: Aga bana da oni ares atmış. Keşke oni vandal-Phantom atsaydı ya. Genişletmek için tıkla...
Kendi hesabıma kötü şeyler gelirken yan hesaba oni phantom gelmiş. AhmetAk12 dedi: Aga bana da oni ares atmış. Keşke oni vandal-Phantom atsaydı ya. Genişletmek için tıkla...
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #22 utk1 dedi: Abi %11 indirim ne ya, aldım asil classiği almasınada o kadar uzaylı avcısı bıçak bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam uzaylı avcısını bende bekliyorum. Aslında vct lock in alacaktım aynı uzaylı avcısı tarzı bıçak hem de renkli.
utk1 dedi: Abi %11 indirim ne ya, aldım asil classiği almasınada o kadar uzaylı avcısı bıçak bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam uzaylı avcısını bende bekliyorum. Aslında vct lock in alacaktım aynı uzaylı avcısı tarzı bıçak hem de renkli.