Gece siren sesi duymak sizi de geriyor mu?

Makaleler
7
Sabah duyduğumda sıkıntı olmuyor da, gece vakitleri çok geriliyorum. Mesela saat şu an 01:30, birkaç tane itfaiye, ambulans ve polis aracı geçti. Hepsinin hem çakarları açık, hem sirenleri çalışıyordu. Sesleri de bayağı bir süre yankı yapmaya devam etti. Ben böyle duyunca anlamsız bi' geriliyorum. Sizde de oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gece bir bankanın sesli menüsünü duyarsam çok korkuyorum.

Mağara gibi bir sokakta yaşadığım için kuş sesi gelse rahatsız oluyorum itfayeyi düşünemiyorum.
Benim direkt ilçe mağara gibi bir yer, ondan daha da gerici oluyor
Eğer yakındaysa olabiliyor. Üstüne yakında dururlarsa ve ışıklar içeri gelmeye devam ederse çok oluyor.
O zaman gerginlik bambaşka boyut oluyor. Bir ara polis öyle sirenler açık şekilde binanın önüne gelip durmuştu, acayip gericiydi
Ben gece bir bankanın sesli menüsünü duyarsam çok korkuyorum.
Şu "dıt dıt dıt" sesi mi?

Yok direkt konuşma sesi ses tonu falan kadının.

Son düzenleme:
Benim hoşuma gidiyor özellikle yazın asfalttan gelen sesler değişik hissettiriyor genellikle tam uykuya dalacakken ya egzozlu motor ya da siren sesi duyunca bir değişik oluyorum ben yatıyorum ama orada hayat devam ediyor falan filan tabii kendim içinse gerici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…