orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #51 Samotne Ciasteczka dedi: Oldu tabii ki =) *Jojo bizzarre adventure olacak. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı idi hemen düzeltitim.
Samotne Ciasteczka dedi: Oldu tabii ki =) *Jojo bizzarre adventure olacak. Genişletmek için tıkla... Yazım yanlışı idi hemen düzeltitim.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 7 Kasım 2020 #52 Üyeler anlık olarak konuya girerken: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üyeler anlık olarak konuya girerken: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.076 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #53 Herkes de aynı profil resmi olunca, sanki tüm mesajları aynı kişi atıyor sanıyorum.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Kasım 2020 #54 9 Kasım'dan itibaren her gün sınav var ne olsun .
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #55 Akkuşlu dedi: Olur hocam neden olmasın? Ben de kaynarca odun fırınının arkasındaki sokakta oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Odun fırının arkasında mı? Aşırı yakınız hocam caddede "Demirci oğlu" market var bilirsiniz belki, şimdi çıkıp el sallayacak kadar yakınız
Akkuşlu dedi: Olur hocam neden olmasın? Ben de kaynarca odun fırınının arkasındaki sokakta oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Odun fırının arkasında mı? Aşırı yakınız hocam caddede "Demirci oğlu" market var bilirsiniz belki, şimdi çıkıp el sallayacak kadar yakınız
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Kasım 2020 #56 İyi dersem yalan olur kafa kalmadı ki. Dün sakarlığımdan yan keski ile tırnağımı kırdım atölyede onun acısı var hala.
İyi dersem yalan olur kafa kalmadı ki. Dün sakarlığımdan yan keski ile tırnağımı kırdım atölyede onun acısı var hala.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #57 Osman Tuç dedi: Odun fırının arkasında mı? Aşırı yakınız hocam caddede "demirci oğlu" market var bilirsiniz belki, şimdi çıkıp el sallayacak kadar yakınız . Genişletmek için tıkla... Evet genelde giderim oraya bu arada biraz üstündeki dönerci de favori yerimdir .
Osman Tuç dedi: Odun fırının arkasında mı? Aşırı yakınız hocam caddede "demirci oğlu" market var bilirsiniz belki, şimdi çıkıp el sallayacak kadar yakınız . Genişletmek için tıkla... Evet genelde giderim oraya bu arada biraz üstündeki dönerci de favori yerimdir .
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #58 Yurtdışından PS5 Digital Edition almak istiyorum ama oyunlar çok pahalı Blu Ray'lisini alsam da 1000TL gibi bir fark var. Ne yapacağım ben...
Yurtdışından PS5 Digital Edition almak istiyorum ama oyunlar çok pahalı Blu Ray'lisini alsam da 1000TL gibi bir fark var. Ne yapacağım ben...
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #59 Akkuşlu dedi: Evet genelde giderim oraya bu arada biraz üstündeki dönerci de favori yerimdir . Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aşırı garip hissediyorum forumdan tanıştığım birisi 100 metre ilerde
Akkuşlu dedi: Evet genelde giderim oraya bu arada biraz üstündeki dönerci de favori yerimdir . Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aşırı garip hissediyorum forumdan tanıştığım birisi 100 metre ilerde
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Kasım 2020 #60 Osman Tuç dedi: Hocam şu an aşırı garip hissediyorum forumdan tanıştığım birisi 100 metre ilerde Genişletmek için tıkla... Kıskandım... Dur atlayıp geliyorum, bekle
Osman Tuç dedi: Hocam şu an aşırı garip hissediyorum forumdan tanıştığım birisi 100 metre ilerde Genişletmek için tıkla... Kıskandım... Dur atlayıp geliyorum, bekle