E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #41 444065 dedi: Ben 22 yaşındayım, bende de uyku arasında ağlamışım. Yetişkinlerde sık tekrarlanmıyormuş. İleride uyurgezer olma ihtimali oluyormuş bazı kişilerde. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim "ki"yi ayrı yazdığım için ceza aldım da o yüzden yazamadım. Merak etmeyin hocam inşallah birşey olmaz.
444065 dedi: Ben 22 yaşındayım, bende de uyku arasında ağlamışım. Yetişkinlerde sık tekrarlanmıyormuş. İleride uyurgezer olma ihtimali oluyormuş bazı kişilerde. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim "ki"yi ayrı yazdığım için ceza aldım da o yüzden yazamadım. Merak etmeyin hocam inşallah birşey olmaz.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #42 EnesTemiz33 dedi: Özür dilerim "ki"yi ayrı yazdığım için ceza aldım da o yüzden yazamadım. Merak etmeyin hocam inşallah birşey olmaz. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, inşallah... Sağlıklı günler dilerim.
EnesTemiz33 dedi: Özür dilerim "ki"yi ayrı yazdığım için ceza aldım da o yüzden yazamadım. Merak etmeyin hocam inşallah birşey olmaz. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, inşallah... Sağlıklı günler dilerim.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #43 444065 dedi: Önemli değil, inşallah... Sağlıklı günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi akşamlar.
444065 dedi: Önemli değil, inşallah... Sağlıklı günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi akşamlar.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #44 Hocam çok iyi birşey gibi gözükmüyor. Uzman bir doktora görünmenizi şiddetle tavsiye ederim. Çünkü normal şeyler değil.
Hocam çok iyi birşey gibi gözükmüyor. Uzman bir doktora görünmenizi şiddetle tavsiye ederim. Çünkü normal şeyler değil.