Gece uyanıp tekrar uyuyamamak

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Hocalarım yardımınıza ihtiyacım var. 1 değil 2 değil 3 değil aylardır çekiyorum şu belayı. Uyuduktan 2-4 saat sonra uyanıp saatlerce uyuyamıyorum. Baş ağrısı, yorgunluk artık yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka çözümü yok mu? Uyku hapı düşünmüyorum.

Uyku kalitenizi arttırmak için yatmadan önceki alışkanlıklarınızı değiştirin. Yatmadan önce bir iki saat ekrana bakmayın. Kitap falan okuyun onun yerine. Yoğurt yiyin. Papatya çayı da içebilirsiniz. Kafanız çok dolu oluyorsa bir şeyler yazın edin ki kafanızdan çıksın. Duş almayı da deneyebilirsiniz. Sonra ışığı kapatın ve oda karanlık olsun. Yatağın da konforundan emin olun.

Uyku kalitenizi arttırmak için yatmadan önceki alışkanlıklarınızı değiştirin. Yatmadan önce bir iki saat ekrana bakmayın. Kitap falan okuyun onun yerine. Yoğurt yiyin. Papatya çayı da içebilirsiniz. Kafanız çok dolu oluyorsa bir şeyler yazın edin ki kafanızdan çıksın. Duş almayı da deneyebilirsiniz. Sonra ışığı kapatın ve oda karanlık olsun. Yatağın da konforundan emin olun.
Çoğunu yapıyorum zaten ama yine de oluyor bazı günler. Haftada 2 kere falan oluyor.

Bir hafta boyunca eksiksiz hepsini yapacağım. Sizi haberdar ederim. Çok teşekkür ederim.

Kendimde yaptığım şeyi söyleyeyim sizde fayda eder mi bir deneyin isterseniz uyuduğunuzu hayal etmeyi deneyin bende işe yarıyor ve birkaç dakika içinde uykuya dalabiliyorum.

Kendimde yaptığım şeyi söyleyeyim sizde fayda eder mi bir deneyin isterseniz uyuduğunuzu hayal etmeyi deneyin bende işe yarıyor ve birkaç dakika içinde uykuya dalabiliyorum.
Genelde bilincimi kapattığımı hayal ederek uyuyorum ama bunu da denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı